Hesabım
    Gerilim Filmi "Secret Obsession"dan Fragman Var!

    Yeni yapım "Secret Obsession"dan fragman geldi.

    Secret Obsession filminden fragman yayınlandı. Dram ve gerilim türlerini harmanlayan yapım, adım adım açılan gizemli bir ilişkiyi seyircilerin karşısına çıkarıyor. Filmin başrollerini ise güzel yıldız Brenda Song ve Mike Vogel üstleniyor.

    Filmin konusu; genç bir kadın olan Jennifer günün birinde kendini hastane yatağında yatar halde bulur. Hastaneye nasıl geldiğini ya da vücudundaki yaraların nasıl gerçekleştiğini hatırlamamaktadır. Hafızasını kaybetmiş olan kadının baş ucunda ise kocası olduğunu iddia eden Russell oturmaktadır. Russell'ın yoğun ilgisiyle birlikte iyileşen Jennifer, ev istirahati için taburcu edilir. Russell onu eve götürdüğü zaman hafızasının tetiklenmesini ummaktadır. Çiftin evde geçirdikleri zaman diliminde Jennifer'ın içgüdüleri bir şeylerin yanlış gittiğini söylemektedir. Bu sürede Jennifer'ın başına gelen kazayı araştıran dedektif, genç kadının hayatını inceledikçe bir takım detayların birbirini tutmadığını fark eder. Onu kocası olduğunu söyleyerek hastaneden çıkaran Russell aslında Jennifer'ın kocası değildir ve genç kadına ciddi anlamda saplantılıdır...

    Yönetmen koltuğunda yapımcı ve yönetmen Peter Sullivan'ın oturduğu gerilim filminin senaryosunda yönetmen Sullivan'la birlikte Kraig Wenman'ın imzası var. Filmin kadrosunda Dennis HaysbertAshley ScottPaul Sloan ve Scott Peat de yer alıyor.

    Film 18 Temmuz 2019 tarihinde Netflix üzerinden seyircilerin beğenisine sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top