Hesabım
    "Good Morning, Midnight"ın Kadrosuna Felicity Jones da Katıldı!

    "Good Morning, Midnight"ta Felicity Jones ve George Clooney birlikte rol alacak.

    Good Morning, Midnight'tan yeni bir kadro gelişmesi geldi. Lily Brooks Dalton'ın yazarı olduğu bilim kurgu türündeki "Good Morning, Midnight" romanından filme uyarlanan yapımın kadrosuna katılan yeni isim güzel oyuncu Felicity Jones oldu. Her Şeyin TeorisiRogue One: Bir Star Wars Hikayesi ve Cehennem gibi yapımlarda karşımıza çıkan Oscar adayı İngiliz oyuncu, başarılı aktör George Clooney ile birlikte başrolü paylaşacak.

    Bilim kurgu-dram türündeki filmin yönetmen koltuğunda, daha önce Confessions of A Dangerous MindUnscriptedGood Night and Good LuckThe Ides of March ve Suburbicon gibi yapımlarda yönetmenlik yapmış olan, aynı zamanda filmin başrolünü üstlenen George Clooney oturacak. Romanı senaryoya dönüştürecek isim ise Oscar ödüllü Diriliş, zombi savaş filmi Overlord Operasyonu, korku filmleri İşkence Odası ve Boş Oda gibi filmlerin senaryosunu kaleme alan Mark L. Smith olacak.

    "Good Morning, Midnight" isimli kitabın konusu ise şöyleydi: Orta yaşlarında olan gökbilimci Augustine, yıllarca gökyüzünü inceleyebilmek için dünyanın uzak noktalarında yaşıyordur. Arctic araştırma merkezine ulaşmasından kısa bir süre sonra, yıkıcı düzeyde olaylar yaşanacak ve araştırma merkezi tahliye edilmek durumunda kalınacaktır. Ama Augustine, orada kalıp çalışmasına devam etmek ister. Bu süreçte Iris adında gizemli bir çocukla karşılaşır. Iris, radyo dalgalarının sessizleşmesine neden oluyordur. Bu sırada Jupiter'e yolculuğa çıkan Sullivan isimli bir astronot evine geri dönüyordur. Sullivan ve ekibi, uzayın bu kadar derinlerine gidebilen ilk ekiptir. Yolculukları, kontrol ekipleriyle iletişimleri kesildiğinden beri pek de yolunda gitmiyordur. Bu nedenle eve dönüp dönemeyecekleri muammadır. Augustine ve Sullivan'ın yolları bir şekilde kesişecektir...

    "Good Morning, Midnight" filminin prodüksiyonuna önümüzdeki Ekim ayında başlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top