Hesabım
    Emma Roberts'lı Yeni Blumhouse Gerilimi "The Hunt"tan Teaser Geldi

    Emma Roberts'lı Blumhouse yapımı "The Hunt"tan teaser yayınlandı.

    Başarılı korku filmlerinin yapım şirketi Blumhouse'ın yeni filmi The Hunt'tan ilk teaser yayınlandı. Z for Zachariah ve İtaat filmlerinde imzası bulunan Gotham ödüllü Craig Zobel'in yönetmen koltuğunu üstlendiği gerilim filmi, Amerikan politikasının şu anki durumuna dayanan yıkıcı bir siyasi gerilim filmi olarak öne çıkıyor.

    Filmin konusu; On iki yabancı bir açıklıkta uyanır. Nerede olduklarını veya oraya nasıl gittiklerini hiçbiri hatırlamamaktadır. Daha da önemlisi çok özel bir amaç için seçilmiş olduklarını bilmemektelerdir. Karanlık bir internet komplo teorisinin gölgesinde, bir grup küresel elit sosyete üyesi spor için insanları avlama etkinliği düzenlemektedir. "Av" adını verdikleri bu etkinlik için de ilk kez bir araya gelmişlerdir. Devasa bir ormanlık alanda kaçmaya çalışan 12 kişiyi tek tek avlamayı hedeflemektedirler. Fakat bu seçkin zenginlerin kötücül planı raydan çıkarılmak üzeredir. Avlananlardan biri olan Crystal, bu tehlikeli oyunu bütün avcılardan daha iyi bilmektedir. Tek tek avcıları ava dönüştüren genç kadın, birer birer avcıları elerken tüm bu planın ortasındaki gizemli kadına doğru adım adım ilerlemeye başlar...

    Crystal olarak Glow'un yıldızı Betty Gilpin'in karşımıza çıktığı filmin oyuncu kadrosunda güzel oyuncu Emma Roberts, ödüllü dizi This is Us'ın Kevin Pearson'ı Justin Hartley, 2 Oscar ödülü sahibi Hilary Swank, It's Always Sunny in Philadelphia'nın yıldızı Glenn Howerton, Powers'ın Nicole Glantz'ı Teri Wyble, The Mindy Project'in Morgan Tookers'ı Ike BarinholtzMacon Blair ve Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan yer alıyor. Filmin senaryosunu ise Nick Cuse ve Damon Lindelof ikilisi üstleniyor.

    "The Hunt" ülkemizde 27 Eylül'de seyircilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top