Hesabım
    Bryan Singer, "X-Men: Apocalypse"te Olivia Munn'ın Karakterini Tanımıyordu

    Olivia Munn'dan yönetmenle ilgili ilginç bir açıklama geldi.

    X-Men filmlerinden X-Men: Apocalypse'te rol alan Olivia Munn, ilginç bir açıklamada bulundu. Söylediklerine göre yönetmen Bryan Singer'ın tutumları oldukça hayal kırıklığına neden olmuştu. Bunun nedeni ise yönetmenin, Olivia Munn'ın karakteri hakkında bilgi sahibi olmamasıydı.

    20th Century Fox bünyesinde geliştirilen X-Men filmlerinden biri olan X-Men: Apocalypse oyuncularından Olivia Munn, GQ'ya konuştu. Dünyayı yok etmek isteyen tarafta yer alan Psylocke karakteriyle karşımıza çıkan Munn'ın rolü her ne kadar filmi görmeden önce heyecan yaratsa da, film sırasında pek olumlu görülmemişti. Bilindiği üzere Apocalypse'te birçok karakterin çok az sayıda repliği vardı ve karakterlerin derinlikleri boşaltılmıştı. Munn ise verdiği röportajda senarist Simon Kinberg ve yönetmen Bryan Singer hakkında konuştu. Munn şu sözleri sarf etti: "X-Men'de rol aldığım zamanlar yönetmen ve senaristin Psylocke'un bir ikiz kardeşi olduğundan bile habersiz olmalarına şaşırmıştım. Bunun ardından Psylocke ile ilgili birçok farklı şeyin olduğu konusunda ve bu dünyada yer alan diğer farklı kısımlar hakkında onlarla konuşmalıydım. Ve bu, bir hayran olarak oldukça sinir bozucuydu."

    Bilindiği üzere Bryan Singer'ın kariyeri şimdilerde pek iyi durumda değil. Aynı filmde rol alan Sophie Turner da yönetmenle geçirdiği zamanın keyifli olmadığını belirtmişti. Singer, beş erkeği taciz etmekle suçlanmıştı. Yönetmen, davalarla uğraştığı sırada birçok film projesinden ayrılmak zorunda kalmıştı. X-Men serisinin başarılı bir şekilde sonuçlandırılamamasının ardından serinin yönetmenliğini üstlenmek isteyen başka bir isim olan Matthew Vaughn'dan açıklama gelmişti. Vaughn, serinin Days of The Future Past ile bitirilmesi gerektiğini söylemesine ve sağlam bir senaryo ortaya çıkarmasına karşın kimsenin onu dinlemediğini ifade etmişti. Serinin son filmi Simon Kinberg yönetmenliğindeki X-Men: Dark Phoenix olmuş, ancak eleştirmenler ve izleyiciler tarafından olumlu eleştiri alamamıştı. Şimdi ise Disney / Fox işbirliği nedeniyle Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige'in X-Men Evreni'ni Marvel'a katmaya çalıştığı bilinenler arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top