Hesabım
    Harry Styles "The Little Mermaid'in Prensi mi Olacak?

    The Little Mermaid ile ilgili dedikodular dönmeye başladı.

    One Direction grubunun eski yıldız ismi Harry Styles'ın oyunculuğa adım atmasından bugüne ismi birçok filmde geçmeye başladı. Şimdi ise Rob Marshall yönetmenliğinde olması planlanan Disney uyarlaması The Little Mermaid'in Prens Eric'i olarak düşünüldüğü ortaya çıktı.

    Başarılı yönetmen Christopher Nolan'ın Dunkirk filmiyle beyaz perdeye adım atan müzisyen Harry Styles, Disney uyarlaması The Little Mermaid'in Prens Eric'i olabilir. Bu dedikodunun nedeni ise, Harry Styles'ın film için Disney ile görüşmesi oldu. Ancak henüz kesinleşen bir durumun söz konusu olmadığı bilinenler arasında yer alıyor. Prens Eric, Ariel'in hayallerini süsleyen insan olarak biliniyordu. Ariel onu bir kazadan kurtarmış ve ardından ona aşık olmuştu. Hikayenin sonunda ise ikili evleniyordu. Ancak uyarlama filmin hikayesinin bu şekilde ilerleyip ilerlemeyeceği bilinmiyor.

    Filmin başrolünde Ariel olarak göreceğimiz oyuncu R&B yıldızı Halle Bailey olacak. Bailey ile yapılan anlaşma büyük bir tartışma yaratmıştı. Bazı kesimler Bailey'nin siyahi olmasından dolayı Hollywood'un politik doğruculuk sınırlarını aştığını ifade etmişken, bazı sinemaseverler ise Bailey'nin Ariel olmasını son derece olumlu karşılamıştı.

    The Little Mermaid uyarlamasının oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Room, Wonder, Before I Wake, Predator, Good Boys gibi yapımların yükselen minik yıldızı Jacob Tremblay ile Crazy Rich Asians, Ocean's Eight, The Farewell gibi yapımlardaki performanslarıyla tanıdığımız ve Jumanji: The Next Level'da izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Awkwafina bulunuyor. Tremblay filmde Ariel'in en yakın dostu Flounder'ı seslendirecekken, Awkwafina'nın martı Scuttle'ı seslendirmesi beklenenler arasında yer alıyor. Ayrıca Ursula rolü için henüz kesinleşmese de başarılı komedyen ve oyuncu Melissa McCarthy'nin adı geçiyor.

    1837 yılında Andersen masal klasiği olarak sunulan ve orijinal adı The Little Mermaid olan Küçük Deniz Kızı birçok kez çizgi film ve çizgi dizi olarak televizyon ve beyaz perdeye aktarılmıştı. Bunlardan en çok bilineni 1989 yapımı The Little Mermaid olmuştu. Bu filmin yönetmen koltuğuna John Musker ve Ron Clements geçmiş, film çizgi film klasikleri arasındaki yerini almıştı. Filmin yanı sıra 1990'lı yıllarda televizyonda çizgi dizi olarak gösterilen bir The Little Mermaid de bulunuyordu. Disney'in yeni uyarlama projesi The Little Mermaid'in izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top