Hesabım
    Kevin Spacey'nin Taciz Davası Düştü!

    Kevin Spacey'nin davası ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

    House of Cards dizisinin yıldız oyuncusu Kevin Spacey hakkında, birkaç yıl önce bir genci taciz ettiği gerekçesiyle dava açılmıştı. Bunun ardından Spacey'den taciz benzeri davranışlar gören oyuncular da seslerini yükseltmeye başlamışlardı. Şimdi ise davanın düştüğü bilgisine ulaşıldı.

    The Usual Suspects, House of Cards, American Beauty, Seven, L.A. ConfidentialBaby Driver gibi yapımların usta oyuncusu Kevin Spacey'nin 2016 yılında 18 yaşındaki bir genci taciz ettiği ortaya çıkmış ve hakkında dava açılmıştı. Nantucket Mahkemesi'nde uzun süredir uğraş veren Spacey'nin davasının düşürüldüğü bilgisi yayıldı. Davanın düşme sebebi ise şikayetçiye ulaşılamaması oldu. Mağdur kişi mahkemeye çağırıldı, ancak mahkemeye gelerek tanıklık etmeyi reddetti. Yani dava düşmüş olsa da, Spacey'nin suçsuzluğu kanıtlanmış durumda değil. Davacının avukatı ise müvekkilinin ve ailesinin büyük zorluklarla mücadele ettiğini ve bu konu hakkında yorum yapmak istemediğini belirtti.

    Bilindiği üzere mağdur kişi alkollü olan Spacey'nin onu fiziksel olarak taciz ettiğini ifade etmişti. Davacı, Spacey'den kurtulmaya çalışsa da bunu başaramamıştı. Ayrıca durumdan 2016 yılında şikayetçi olmamasının nedeni yaşının 21 olmamasına rağmen içki içmiş olmasıydı. Bu durumda şikayetinin kabul edilemeyeceğini düşünen genç, Spacey tuvalete gittiğinde ortamdan kaçtığını belirtmişti. Kevin Spacey vakasının ortaya çıktığı dönemde birçok Hollywood ünlüsünün taciz skandalları ortaya çıkmıştı. Bunlardan en önemlisi Harvey Weinstein oldu. Weinstein'ın yıllardır neredeyse tüm ünlü kadın oyuncuları taciz ettiğinin ortaya çıkmasının ardından Weinstein film şirketi batmış ve üzerinde çalıştığı tüm filmlere de yok olmaya mahkum hale gelmişti.

    Kevin Spacey'nin taciz suçlamalarının ortaya çıkmasının ardından oyuncu House of Cards dizisinden kovulmuştu. O günden beri nadiren bir projede yer alan oyuncu Billionaire Boys Club'da bir kez daha kendini göstermişti. Gelecekte de tiyatro oyunu yazarı Gore Vidal'ı canlandıracağı Gore isimli filmde yer alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top