Hesabım
    Adam Sandler'lı Suç Filmi "Uncut Gems"den İlk Kare!

    Safdie Kardeşler'in yeni filmi Uncut Gems'den ilk görsel paylaşıldı.

    Hollywood'un en ünlü komedyenlerinden biri olan Adam Sandler'ı başrolüne yerleştiren "Uncut Gems"den ilk görsel resmi olarak paylaşıldı. Adam Sandler'ın suçlu birini canlandıracağı Safdie Kardeşler imzalı filmin paylaşılan görselinde, Sandler'ın geçirdiği büyük değişime göz atıyoruz.

    Robert Pattinson başrollü Good Times filmiyle büyük beğeni kazanan Benny ve Josh Safdie'nin yönetmen koltuğuna oturduğu "Uncut Gems"den ilk görsel paylaşıldı. Görselde, filmin başrolünde yer alan ve The Waterboy, Little Nicky, Big Daddy, The Wedding Singer, Just Go With It, 50 First Dates, Punch Drunk Love gibi yapımların yıldız oyuncusu komedyen Adam Sandler'ın imajına göz atıyoruz. Uncut Gems filminin konusu ise şöyle: Howard Ratner, New York'ta mücevher satıcısı bir adamdır. Ancak Ratner'ın gözü hep daha yükseklerdedir ve yüksek miktarlarda borcu vardır. Ratner diğer yandan ünlüler için yüksek riskli bahis işi de yapıyordur. Bu sırada başına talih kuşu konar. Ancak bu talih kuşunun sahibi olabilmesi için çok iyi bir oyunculuk performansı sergilemesi gerekmektedir. Bu sırada işi ve diğerleriyle olan ilişkisini de dengede tutması gerekmektedir.

    Uncut Gems, 5 - 15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Uluslararası Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. TIFF direktörü ise Uncut Gems hakkında şu sözleri sarf etti: "Film muhtemelen görebileceğiniz en Safdie Kardeşler'e özgü film. İnanılmaz bir hızda ilerliyor. Adam Sandler'ı Punch Drunk Love'dan beri en iyi performansını izlemek keyif verici ve filmde Kevin Garnett da var. Yani herkes için bir şeyler var." Filmin oyuncu kadrosunda Sandler'ın yanı sıra The Weeknd, Idina Menzel, LaKeith Stanfield, Noa Fisher gibi birçok ilginç isim bulunuyor.

    Uncut Gems filminin Amerika'da 25 Aralık tarihinde izleyicileriyle buluşacağı bilinenler arasında yer alıyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top