Hesabım
    Margot Robbie, "Barbie" Filmiyle Pozitiflik Getireceğini Düşünüyor

    Margot Robbie'den Barbie ile ilgili açıklama geldi.

    Başrolünde yıldız oyuncu Margot Robbie'nin yer alacağı "Barbie" filmiyle ilgili Robbie'den açıklama geldi. Senaryosunu Greta Gerwig ve Noah Baumbach'ın yazacağı Barbie filmi için hazırlıklar devam ediyor. Barbie'nin bir çeşit feminist altyapılı uyarlaması olması beklenen filmin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    Son zamanlarda Once Upon A Time In Hollywood filmiyle gündemde bulunan ve Suicide Squad, I Tonya gibi filmlerin yıldızı güzel oyuncu Margot Robbie, gelecek projeleri arasında yer alan Barbie filmiyle ilgili açıklama yaptı. Dünya üzerindeki en ünlü oyuncak bebek olan Barbie'nin bir live-action filmi olması bekleniyor. Margot Robbie'yi Barbie olarak izleyeceğimiz film hakkında oyuncu şu sözleri sarf etti: "Dünyaya pozitiflik katmak gençlere ilham kaynağı olmak için bence bu harika bir fırsat." Variety'ye konuşan oyuncunun başrolünde yer alacağı Barbie filminin konusu ise şöyle olacak: Gerçek olmayan bir kasaba olan Willow - Wisconsin'de geçen hikayede Barbara Millicent Roberts isimli genç kadın ile birlikte 1959 yılına gidiyoruz. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla bizim yaşadığımız gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür. 

    Barbie filminin senaryosunu  Lady BirdFrances HaMistress AmericaGreenberg, Wiener-DogMaggie's Plan gibi yapımlardan tanıdığımız ve son olarak yıldız kadrolu Little Women filminin yönetmen koltuğuna oturan Greta Gerwig ile The Squid and The Whale, Frances Ha, Greenberg, The Life Aquatic with Steve Zissou gibi yapımlardan tanıdığımız Noah Baumbach kaleme alıyor. Ayrıca bilindiği üzere Gerwig, filmin yönetmen koltuğuna da oturmak istiyor.

    Hemen hemen kız çocuğunun hayallerindeki oyuncak olan Barbie bebeklerinin hikayesini beyaz perdeye taşıyacak olan Barbie filminin izleyicileriyle ülkemizde ve tüm dünyada 8 Mayıs 2020 tarihinde buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top