Hesabım
    Timothee Chalamet'li "The King"den İlk Kare!

    The King'den ilk kare resmi olarak yayınlandı.

    Shakespeare'in ölümsüz eserinden uyarlanarak beyaz perdeye aktarılan The King filminden ilk görsel paylaşıldı. Görselde, kral olmak istemeyen genç prens Hal'ı canlandıran Timothee Chalamet'i görme imkanı yakalıyoruz. David Michôd'un yönetmen koltuğuna geçtiği The King filmi Netflix'te yayınlanacak.

    Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapacak olan biyografik dram filmi The King'in konusu ise şöyle: Hal, dikbaşlı bir prenstir. Aynı zamanda İngiltere tahtının da varisidir. Ancak tahta ve ailesine sırtını dönmüş, sıradan halkın arasında yaşamını sürdürüyordur. Tiran bir kral olan babası öldüğünde ise Kral Henry V olarak tahta geçmek zorunda kalır. Şimdi, kaçtığı o hayatı sahiplenmek zorunda kalacaktır. Genç kralın sarayda olup bitenleri yeniden düzenlemesi, babasının ardında bıraktığı savaş ve kaosun altından kalkması gerekecektir. Ayrıca geçmişinde ona akıl hocalığı yapan ve şimdilerde alkolik bir şövalye olan John Falstaff ile geçmişi yeniden oraya dökülecektir.

    Merakla beklenen Netflix filmi The King'in oyuncu kadrosunda Call Me By Your Name'deki performansıyla akıllara kazınan ve Dune, Little Women, A Rainy Day In New York, The French Dispatch gibi dönemin en önemli filmlerinde rol alacak olan Timothee Chalamet'in yanı sıra The Batman filminin yıldızı olması beklenen başarılı oyuncu Robert Pattinson; Rogue One, Animal Kingdom, Ready Player One gibi yapımlardan tanıdığımız Ben Mendelsohn; The Gift, The Great Gatsby, Loving, Red Sparrow, Midnight Special, It Comes At Night gibi yapımların yıldızı Joel Edgerton; Lily Rose Depp, Sean Harris, Dean Charles ChapmanThomasin McKenzie gibi isimler yer alıyor.

    The King'in yönetmenliğini Rover, Animal Kingdom, War Machine, Netherland Dwarf, Catch-22 gibi yapımlardan tanıdığımız David Michôd üstlendi. Filmde aynı zamanda alkolik şövalye Falstaff karakterine hayat veren Joel Edgerton, yönetmen Michod ile birlikte filmin senaryosunu kaleme aldı.

    The King filminin Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinenler arasında yer almıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top