Hesabım
    Dram Filmi "Gwen"den Yeni Poster Var

    Dram türündeki "Gwen" filminden yeni bir poster yayınlandı.

    İngiltere yapımı korku-dram filmi Gwen'den yeni bir poster geldi. Güçlü peyzaj kullanımı, karakter odaklı hikaye anlatımı ve çoğu zaman gotik temalarıyla tanınan William McGregor'un yönetmenliğini üstlendiği dram filmi, dünya prömiyerini geçtiğimiz sene 7 Eylül'de Toronto Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Film geçtiğimiz ay Edinburgh Uluslararası Film Festivali'nde de seyircilerin karşısına çıktı.

    Filmin konusu; 19'uncu yüzyılda, kuzeybatı Galler'deki dağlık Snowdonia'nın engin güzelliğinde geçen film, genç bir kız olan Gwen'in hikayesini anlatıyor. Umutsuzca evini bir arada tutmaya çalışan genç Gwen, koşulların ondan yana olmamasının ağırlığını omuzlarında hissetmektedir. Annesinin gizemli hastalığı, babasının yokluğu ve topraklarına zarar veren acımasız bir madencilik şirketi ile mücadelesi arasında sıkışıp kalan genç kız her geçen gün kendini daha da çaresiz hissetmeye başlamıştır. Umutsuzluğun içinde büyüyen bir karanlık yavaş yavaş evini ele geçirmeye başlamıştır ve şüpheli yerel topluluk Gwen ve ailesine cephe almaya başlarlar...

    Filmin başrollerini, En İyi Kadın oyuncu dalında Laurence Olivier ödülüne layık görülen yeni keşif Eleanor Worthington-Cox ve başarılı oyuncu Maxine Peake üstleniyor. Dram filminin kadrosunda Richard HarringtonRichard Elfyn, Gwion Glyn, Mark Lewis Jones ve Kobna Holdbrook-Smith de yer alıyor. İlgi çekici dram filminin senaryosunda da William McGregor'un imzası var. Film 19 Temmuz'da Amerika'da seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top