Hesabım
    Robert De Niro, "Killers of The Flower Moon"da Leonardo DiCaprio'ya Eşlik Edecek!

    Robert De Niro, Martin Scorsese'nin yeni filminde rol alacak.

    Usta yönetmen Martin Scorsese'nin yeni film projesi "Killers of The Flower Moon" oyuncu kadrosuna yeni bir ismin eklendiği ortaya çıktı. Bu isim ise Scorsese filmlerinin gedikli oyuncusu Robert De Niro oldu. Oyuncuyla anlaşma imzalandığı belirtildi.

    Son dönemlerde Al Pacino ile başrolünü paylaştığı The Irishman ile gündemdeki yerini koruyan emektar oyuncu Robert De Niro'nun Once Upon A Time In Hollywood'un yıldızı Leonardo DiCaprio'ya eşlik edeceği Killers of The Flower Moon'un konusu ise şöyle: Killers of the Flower Moon, Osaga cinayetleri ve FBI’ın doğuşunu konu ediniyor. 1920’lerde , Oklahoma'daki Kızılderili birliği olan Osage’in üyeleri, petrolün kendi topraklarının altında olduğunu keşfeder. Artık varlık içinde olan üyeler, şoförlü araçlara binmeye, konaklar inşa etmeye, çocuklarını Avrupa’ya okumaya göndermeye başlar. Ancak bu zenginlik, birçok cinayeti de beraberinde getirir. Gün geçtikçe artan cinayetleri araştırmaya kalkanların sonu da ölüm olur. Ölenlerin sayısı yirmi dördü aştığında ise davaya FBI atanır. Henüz kurulma aşamasında olan FBI’a bağlı olan bir dedektif gizemli cinayetlerin sırrını çözmek şehre gelir. Dedektif, ele aldığı dava için büroda bulunan Amerikalı Kızılderili dahil olmak üzere gizli bir ekip kurar. Bölgeye sızmayı başaran ekip, soruşturmaya devam ettikçe yaşanan vahşetin arkasında korkunç bir sır olduğunu keşfeder.

    David Grann'in gerçek olaylara dayanarak aktardığı romandan uyarlanan Killers of The Flower Moon'un yıldızı Leonardo DiCaprio daha önce Scorsese'nin Gangs of New YorkThe Aviator, The DepartedShutter Island ve The Wolf of Wall Street filmlerinde rol almıştı. Robert De Niro ise Scorsese ile Raging Bull, Taxi Driver, The King of Comedy, Mean Streets, GoodFellasCape Fear gibi yapımlarda birlikte çalışmıştı. Son olarak De Niro, Scorsese ve Al Pacino ile birlikte The Irishman isimli Netflix filminde birlikte çalıştı. Robert De Niro'nun Killers of The Flower Moon'da alacağı rol henüz resmi olarak açıklanmadı ve gizli kaynaklar tarafından bilgi aktarıldı. De Niro'nun filmdeki rolü William Hale olacak.

    Killers of The Flower Moon'un izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top