Hesabım
    Jason Momoa "Sweet Girl"de İntikam Peşinde Bir Baba Olacak!

    Jason Momoa'nın yeni projesi Sweet Girl oldu.

    Dc çizgi roman uyarlaması Aquaman'in yıldız oyuncusu Jason Momoa'nın yeni projesi resmi olarak açıklandı. Oyuncu "Sweet Girl" isimli filmin hem yıldızı olacak hem de yapımcılığını üstlenecek. Bir intikam filmi olarak tasvir edilen Sweet Girl, Netflix'te gösterime sunulacak.

    Denizaltının kralı Arthur Curry'yi canlandırdığı Aquaman, Khal Drogo'yu canlandırdığı Game of Thrones gibi yapımlardan tanıdığımız ve gelecek projeleri arasında Apple+'ta yayınlanacak olan See dizisi ile yıldız kadrolu Denis Villeneuve imzalı Dune filmi bulunan başarılı isim Jason Momoa, yeni bir yapımda yer alacak. Sweet Girl adını alan bu film bir intikam filmi olacak. Jason Momoa'nın filmdeki rolü, karısının ölümünden sorumlu olanlara karşı adaleti getirmek için uğraşan ve kızını tüm bu olanlardan korumaya çalışan bir baba olacak. Filmin senaryosunu The Book of Henry isimli filmden tanıdığımız Gregg Hurwitz ve Mutant ChroniclesEvent Horizon gibi yapımlarda karşımıza çıkan Philip Eisner kaleme aldı. Shooter'dan tanıdığımız Will Staples senaryoyu revize ederken, filmin yönetmen koltuğuna Momoa ile Frontier dizisinden itibaren birlikte çalışan Brian Andrew Mendoza'nın oturacağı duyuruldu.

    Momoa, Sweet Girl filmi hakkında şu sözleri ifade etti: "Netflix ile bir kez daha ortak olacağım için heyecanlıyım. Brad ve Jeff ile en yakın dostum ve 10 yıldan fazla zamandır çalışma partnerim olan Brian'ı bir araya getirerek rüya takımını oluşturuyorum. Onunla işbirliğine gitmek ve vizyonunu yerine getirmekle rüyalar gerçek oluyor." Jason Momoa, böylece Rampage, San Andreas Fayı gibi yapımlardan tanıdığımız Brad Peyton ve Rampage, Awake, Frontier yapımcılarından Jeff Fierson ile işbirliği yapacaklarını da resmi olarak açıklamış oldu. Fierson ise Momoa'nın sözlerine şu ifadeleri ekledi: "Jason ve Brian ailem gibiler. Yani onlarla Frontier'ın üç sezonunun ardından bir film için yeniden ekip olmak, rüyaların gerçek olması demek. Senaryoyu ilk okuduğumuzda Cooper rolüne derinlik ve ağırlık getirebilecek tek bir oyuncu olduğunu biliyorduk ve bu oyuncu Jason." Bilindiği üzere Jason Momoa, oyuncu olacak olmasının yanı sıra filmin yapımcılığını da üstlenecek.

    Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşacak olan Sweet Girl'ün çekimlerine ne zaman başlanacağı henüz bilinenler arasında bulunmuyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top