Hesabım
    Tarantino, "The Hateful Eight" Vakasından Sonra Akıllanmış!

    Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood senaryosunu bir sır gibi sakladığı ortaya çıktı.

    Brad PittMargot Robbie ve Leonardo DiCaprio'nun başrolünde yer aldığı Once Upon A Time In Hollywood ile ilgili yeni bir olay ortaya çıktı. Usta yönetmen Quentin Tarantino, dokuzuncu filminin güvenliği için senaryoyu bir sır gibi sakladı. Basına ya da sosyal medyaya herhangi bir sızıntı olmasına karşılık olarak farklı yöntemler izledi.

    Bilindiği üzere Quentin Tarantino'nun The Hateful Eight filminin senaryosu sızdırılmıştı. Bunun üzerine telaşlanan yönetmen, bir sonraki yıl çekeceği filminin senaryosunu yalnızca altı kişiye gösterdiğini söylemişti. Senaryosunu bu altı kişiyle paylaşmasının ardından da sızdırıldığını öğrenmişti. Gösterdiği kişiler arasında Django Unchaned'in yapımcısı da vardı ve Reggie Hudlin ajansıyla birlikte senaryoyu okumuştu. Ayrıca Michael Madsen, Bruce Dern ve Tim Roth'a da senaryosunu okutmuştu. Oyunculardan birinin ajansı, senaryonun tüm Hollywood'a ulaşmasını sağlamıştı. Tarantino bu olayın ardından hiçbir ajansa senaryo okutmamak için elinden geleni yapacağını ifade etmişti. Şimdi ise Tarantino'nun Once Upon A Time In Hollywood'un senaryosunu yalnızca bir kişiye okuttuğu ortaya çıktı. Yönetmen, prodüksiyon başlayana kadar özellikle senaryoyu tamamlamamış, ardından da senaryoyu bir kasada saklamıştı. Yalnızca senaryoda olanlardan Pitt, DiCaprio ve Robbie'nin haberi vardı. Ancak onların da senaryoyu yönetmenin evinde okumaya izinleri vardı. Senaryoyu baştan sona okumasına izin verdiği tek kişi ise filmin sinematografisini üstlenen Robert Richardson olmuştu.

    Şimdilerde yurt dışındaki izleyicileriyle buluşan Once Upon A Time In Hollywood'un oyuncu kadrosunda  Kurt RussellDakota Fanning, Tim Roth, James Marsden, Al PacinoTimothy OlyphantMargaret QualleyLuke PerryDamian LewisDamon HerrimanEmile Hirsch, Bruce Dern gibi isimler yer alıyor. Filmin konusu ise şöyle: Rick Dalton televizyondaki çeşitli projelerde çalışan, ama artık sinema sektörüne atılmak isteyen biridir. Cliff ise Rick'in dublörü olarak onu destekliyordur. Ayrıca kapı komşuları olan Sharon Tate'in yakaladığı başarıyı gördükçe de teşvik oluyorlardır. Ancak Hollywood'un ışıltılarla dolu ve pervasız akışı, Tate'in ve dört arkadaşının Charles Manson tarikatı tarafından katledilmesiyle kesilecektir...

    Once Upon A Time In Hollywood, ülkemizdeki izleyicileriyle 23 Ağustos tarihinde sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top