Hesabım
    "It"in Yapımcısından Yeni Proje: "Sunburnt Country"

    Sunburnt Country film projesi üzerinde çalışmalar başladı.

    Avusturalyalı yazar Gabriel Bergmoser'ın korku romanı "Sunburnt Country" beyaz perdeye uyarlanıyor. Filmin yapımcılığını üstlenen isimler arasında "It"in yapımcısı Roy Lee de yer alıyor. Ayrıca korku türündeki romanı hayata geçirme konusunda ona John Berg ve Greg Silverman eşlik ediyor.

    Gabriel Bergmoser'ın yazarı olduğu kitabın konusu ise şöyle: Korku türündeki roman iki sırt çantalı gezgin olan Maggie ve Simon'ın başından geçenleri konu ediniyor. İki gezgin, Avusturalya'nın el değmemiş bölgelerine doğru yola çıkar. Bu sırada kendi halinde sakin bir sahil kasabasına rastlarlar. Ancak bu kasaba düşündükleri gibi sakin değildir. Kasaba sakinleri, hobi amaçlı olarak bölgelerine yabancı insanları avlayıp öldürüyorlardır. Maggie düştükleri bu durumdan kaçmak için mücadele etmeye kararlıdır. Filmin yapımcılığını üstlenecek olan Roy Lee'yi It: Chapter I'ın yanı sıra The Exorcist ve Bates Motel dizileri, The Boy, Uninvited, The Eye, The Ring, The Ring 2The Grudge gibi önemli korku yapımlarının yapımcılığını üstlenmesiyle tanıyoruz. Roy Lee'nin, henüz izleyicileriyle buluşmamış olan It: Chapter 2, The Turning, Brahms: The Boy II, Doctor Sleep, Godzilla Vs. Kong, Minecraft, Dungeons & Dragons, Battle Royale gibi önemli yapımlarda da imzası bulunacağı bilinenler arasında yer alıyor. Greg Silverman ise ilk kez Pink Skies Ahead filminin yapımcılığını üstlenerek bu ünvanı kazanacak. John Berg ise yıllardır Lee ile birlikte Warner Bros bünyesinde çalışmalarını sürdürüyordu.

    Beyaz perdeye aktarılacak olan Sunburnt Country'nin yazarı Gabriel Bergmoser'ı tiyatro oyunu yazarı kimliğiyle de tanıyoruz. Yazar, Boone Shepard, Boone Shephard's American Adventure, Boone Shepard: The Silhouette and the Sacrifice, Below Babylon, The Last Supper ve The Beatles'ı konu edinen komedi oyunu "We Can Work It Out" ile Avusturalya'da ün kazanmış bulunuyor. Gabriel Bermoser'ın Sunburnt County kitabını ve filmini Greg Silverman şu sözlerle tanımlıyor: "Görmeye alışkın olduğumuz gerilimleri hatırlatıyor ve bunu büyük ekranda görmek için sabırsızlanıyoruz. Dünya için üretmeye devam ettikçe bu canlı renklere sahip olan Avusturalya hikayesini ekranlara getirmek için heyecanlı olacağız."

    Sunburnt Country'nin ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top