Hesabım
    Etnik Dram-Gerilim Filmi "Queen & Slim"den Fragman ve Poster Var

    "Queen & Slim" filminden poster ve fragman yayınlandı.

    Queen & Slim filminden yeni bir poster ve fragman yayınlandı. Get Out filmiyle yıldızı paylayan başarılı oyuncu Daniel Kaluuya ve son zamanların başarılı yüzü Jodie Turner-Smith'in başrolünü paylaştığı dram-gerilim türündeki "Queen & Slim", kendini korumaya çalışan siyahi bir çiftin bir polisi vurması üzerine hayatlarının nasıl tepetaklak olduğunu anlatıyor.

    Filmin konusu; Siyahi bir adam ve siyahi bir kadın Ohio'da ilk kez romantik bir buluşma gerçekleştireceklerdir. Bu sırada yolda trafik ihlalinden dolayı polis tarafından durdurulurlar. Birdenbire tartışmada sesler yükselmeye ve olay kavgaya dönüşmeye başlar. Siyahi adamın ise ölmemek ve kendini korumak için polisi öldürmekten başka çaresi kalmaz. Hayatları konusunda dehşete kapılan çiftten adam bir satış görevlisi, kadın ise ceza avukatıdır. Adam ve kadın sıradan yaşamları içerisinde birden kendilerini polisten kaçarken bulur. Ama olay çoktan videoya kaydedilmiş ve dünyaya yayılmıştır. Viral olan video sayesinde çift farkında olmadan, travmanın, terörün, acı çekenlerin sembolü haline gelecektir...

    James Frey'in kaleme aldığı hikayeden yola çıkarak Emmy ödüllü senarist ve oyuncu Lena Waithe tarafından senaryosu kaleme alınan "Queen & Slim" filminin yönetmen koltuğuna Insecure ve Master of None'dan tanıdığımız ve genellikle müzik videoları yöneten Melina Matsoukas oturuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda Kaluuya ve Turner-Smith'in yanı sıra Erkekler Ağlamaz, Big Love, The Act ve American Horror Story gibi yapımlardan tanıdığımız, son olarak The Dead Don't Die ile karşımıza çıkan başarılı isim Chloe SevignyBokeem WoodbineSturgill Simpson gibi isimler bulunuyor.

    Universal Pictures aracılığıyla izleyicileriyle buluşacak olan Queen & Slim, yurt dışında Kasım ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacakken, ülkemizde vizyona girip girmeyeceği henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top