Hesabım
    Damon Herriman, Canlandırdığı İki Ayrı Charles Manson Hakkında Konuştu

    Damon Herriman, Charles Manson'ın yakalanmadan önceki ve sonraki halini canlandırması hakkında konuştu.

    Quentin Tarantino imzalı Once Upon A Time In Hollywood filminde ve David Fincher imzalı Netflix dizisi Mindhunter'da Charles Manson'ı canlandıracak olan Damon Herriman, konu hakkında ilk kez konuştu. Heyecanla beklenen iki yapım da Ağustos ayı içerisinde izleyicileriyle buluşacakken, Charles Manson'ın beyaz perdeye nasıl yansıtıldığı da merak konusu oluyor.

    Once Upon A Time In Hollywood filminde Margot Robbie'nin canlandırdığı Sharon Tate'e bağlı olarak filmde yer alan tarikat lideri Charles Manson'ı, filmde Damon Herriman canlandırıyor. Roman Polanski'nin eşi olan Tate, bilindiği üzere Manson tarikatı tarafından hamileyken katledilmişti. Filmde Herriman, Manson'ın genç haline hayat verecek. Ama diğer yandan da Mindhunter dizisinin ilk sezonuyla Manson'ın filmde yer alacağının ipuçları verilmişti. Yeni sezon görsellerinde ilk olarak kast ekibinin Charles Manson olarak seçtiği Damon Herriman'ı görmüştük. Dizide Manson'ın yakalandıktan sonraki halini göreceğiz ve büyük bir ihtimalle başkahramanlarla birlikte üzerinde psikolojik analizler yapacağız.

    Başarılı oyuncu Damon Herriman, Back to One isimli podcast programına katıldı ve rolüyle ilgili sorulan sorulara yanıt verdi. Bilindiği üzere Once Upon A Time In Hollywood, Mindhunter çekimlerinden sonra hayata geçirildi. Oyuncu, Tarantino'nun bu duruma olan tepkisinden ve karakterinden şu sözlerle bahsetti: "Bu rolü canlandırdığımı biliyordu. Bunu sır olarak saklamak garip olurdu. Ama çok fazla konuşulmadı. Bir noktada çekimler sırasında 'Fincher'ın dizisinde çoktan yer aldın mı?' dedi. 'Evet birkaç hafta önce' cevabını verdim. 'Harika, nasıl gitti?' dedi. 'Muhteşem' yanıtını verdim. Bundan başka konuyla ilgili bir şey sormadı. Benden farklı bir şey istediğine dair herhangi bir şey kesinlikle söylemedi. Zaten onda farklı olduğunu keşfettiğim yeterince şey vardı ve farklı görünüyordum."

    Damon Herriman'ın rol aldığı ve eleştirmenler tarafından tam not alan Margot Robbie, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio başrollü Once Upon A Time In Hollywood 23 Ağustos tarihinde gösterime sunulacakken, David Fincher imzalı Mindhunter, 16 Ağustos tarihinde Netflix'teki izleyicilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top