Hesabım
    Jared Leto Seri Katil mi Olacak?

    Jared Leto "The Little Things" filminde seri katili canlandırabilir.

    Jared Leto'nun sıradaki projesinin "The Little Things" filmi olabileceği ortaya çıktı. Jean-Marc Vallee imzalı Sınırsızlar Kulübü adlı dram filmindeki performansı ile 2013’te En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Oscar ödülüne layık görülen yakışıklı oyuncu bir sonraki projesinde karşımıza bir seri katil olarak çıkabilir.

    Eğer Jared Leto, Warner Bros.’un suç gerilim filmi "The Little Things"in kadrosuna katılırsa, filmde yer alacak olan tek Oscar ödüllü oyuncu olmayacak. 2001 yapımı Training Day ve 1989 yapımı Glory filmlerindeki performansları ile Oscar ödülüne layık görülen Denzel Washington ve Bohemian Rhapsody filmindeki Freddie Mercury rolü ile Oscar ödülünü kucaklayan Rami Malek de filmin kadrosunda yer alan büyük isimler arasında yer alıyor.

    2009 yapımı The Blind Side ile En İyi Film dalında Oscar adaylığı kazanan ve Netflix’in Woody Harrelson-Kevin Costner başrollü The Highwaymen filmini yöneten John Lee Hancock filmin yönetmenliğini ve senaryosunu üstlenen isim olacak.

    Hikaye, tükenmiş bir Kern ilçesi olan Calif'in Deke (Washington) adındaki şerif yardımcısını takip edecek. Bir seri katil vakasında tuhaf mizaçlı Los Angeles İlçesi Şerif Bölümü dedektifi (Malek) olan Baxter ile birlikte çalışmaya başlayan Deke'in her şeye soktuğu burnu bu vakada son derece faydalı olduğunu kanıtlıyor. Ancak kuralları yıkmak konusundaki kaygısızlığı dedektif Baxter ile arasında gerilim yaratıyor. Ancak Deke aslında Baxter dahil herkesten geçmişindeki karanlık bir sırrı saklamak için mücadele veriyor.

    Eğer oyuncuyla resmi anlaşma yapılırsa, Leto bu sonbaharda çekmeye başlaması planlanan filmdeki seri katilin rolünü üstlenecek. Warner Bros.'un Leto ile güçlü bağları bulunuyor. Yakışıklı oyuncu 2017 yılında Warner Bros. yapımında çekilen Blade Runner 2049 ve Suicide Squad: Gerçek Kötüler filmlerinde boy göstermişti. "Suicide Squad: Gerçek Kötüler" filminde canlandırdığı Joker karakteri, pek çok çizgi roman hayranı tarafından hayal kırıklığı olmuştu.                                    

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top