Hesabım
    Korku-Komedi "Satanic Panic"ten İlk Fragman!

    Korku-komedi türündeki "Satanic Panic" filminden ilk fragman yayınlandı.

    Satanic Panic filminden ilk fragman seyircilerin karşısına çıktı. Son dönemin yükselişe gelen türlerinden biri olan korku-komediye yeni bir örnek daha katılıyor. Yönetmen koltuğunda Chelsea Stardust'ın oturduğu film, pizza kuryesi olan genç bir kızın satanistlere karşı verdiği yaşam mücadelesini komedi ile harmanlıyor.

    Filmin konusu; Genellikle Sam diye çağırılan Samantha Craft, maddi problemlerle boğuşan ancak hayata pozitif bakmaya çalışan genç bir kadındır. Paza kazanabilmek için girdiği pizza kuryeliği işi de hiç umduğu gibi gitmemektedir. İlk iş gününde beklediği gibi bir bahşiş bile alamamıştır. Kapanış saatine yakın bir aralıkta Brooklyn'in zengin muhitinden gelen bir sipariş üzerine umutlanan genç kadın, motoruna atlayıp siparişin verildiği dev malikaneye teslimat yapmaya gider. Ancak malikaneye girdiğinde şeytana tapma ayini düzenleyen bir zenginler grubuyla karşılaşır. Tuhaf grup, iblis Baphomet'i diriltmek için bir bakireyi kurban etmeyi planlamaktadırlar. Sam'in gelişi de grup için adeta mucize gibidir. İyi bir bahşiş umuduyla gelmiş olan Sam, gecenin geri kalanı boyunca peşindeki satanistler, şeytani varlıklar ve kötü niyetli avcılara karşı hayatı ve ruhu için savaşmak zorundadır...

    Başrollerini güzel oyuncu Hayley Griffith ve X-Men serisinin orijinal Mystique'i olarak hatırladığımız Rebecca Romijn paylaşıyor. Hayley Griffith genç Sam'i canlandırırken, Rebecca Romijn ise satanist tarikatının lideri Danica Ross'a hayat veriyor. Danica Ross karakterinin eşi Samuel Ross'u, Romijn'in gerçek hayattaki eşi Jerry O'Connell canlandırırken, filmin kadrosunda ayrıca Ölüm Günün Kutlu Olsun'dan hatırayacağımız Ruby ModineArden Myrin, AJ Bowen, Jordan Ladd, Jeff Daniel Phillips, Hannah Stocking, Michael PolishWhitney Moore ve Skeeta Jenkins de yer alıyor.

    Overlook Film Festivali ve Fantasia Film Fest'te seyircilerle buluşan filmin senaryosu Grady Hendrix tarafından, Hendrix ve Ted Geoghegan'ın bir hikayesine dayanarak yazıldı. Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyan film, 6 Eylül 2019 tarihinde Amerika'da izleyicilerin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top