Hesabım
    Michelle Williams ve Julianne Moore’lu “After the Wedding”den Yeni Poster!

    Michelle Williams ve Julianne Moore başrollü "After the Wedding" filminden poster yayınlandı.

    Başrollerine Michelle Williams ve Julianne Moore'u yerleştiren dram filmi After the Wedding'den yepyeni bir poster seyircilerin karşısına çıktı. Yönetmen koltuğunda “Californication”, “Believe” ve “Mozart in the Jungle” gibi dizilerde yönetmenlik yapmış olan Bart Freundlich'in oturduğu filmden gelen posterde, dört kez Oscar’a aday gösterilen başarılı oyuncu Michelle Williams ve Oscar ve Altın Küre ödüllü usta oyuncu Julianne Moore’un karakterlerinin ne kadar ayrı dünyalara ait olduklarını görebiliyoruz.

    Prömiyerini yılın başında Sundance Film Festivali’nde gerçekleştiren film "After the Wedding", 2006 yılında çekilen Danimarka filminin yeniden çekimi. 006 yapımı Danimarka filminin başrolünde Mads Mikkelsen bulunuyordu ve Susanne Bier’in yönettiği film “En İyi Yabancı Film” dalında Oscar’a aday gösterilmişti.

    "After the Wedding" filmi, işletmecisi olduğu yetimhane için bağışçı bulmaya çalışan genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Isabel, yıllar önce birçok şeyi ardından bırakarak Hindistan’a yerleşir. Isabel burada bir yetimhanenin işletmesine yardım eder. Hayatını adadığı yetimhanenin koşullarını iyileştirmeye çalışan genç kadının yetimhaneyi ayakta tutabilmek için acil paraya ihtiyacı vardır. Parayı bulmak için New York’a giden Isabel, burada hayatının değişmesine neden olacak olan Theresa ile tanışır. Theresa, zengin, başarılı bir iş kadını, eş ve iyi bir annedir. Yetimhaneye bağış yapmaya hazır olan Theresa’nın küçük bir isteği vardır. Genç anne hafta sonu evlenecek olan kızının düğününe Isabel’in de gelmesini ister. Bu düğün sadece Isabel’in değil onunla beraber birçok kişinin de hayatının değişmesine neden olur...

    Yeni uyarlamanın senaryosu da yönetmen Freudlich tarafından, Anders Thomas Jensen ve Susanne Bier'in orijinal senaryosundan uyarlandı. Filmin kadrosunda 2009 yapımı “Watchmen” ile hafızalara kazınan Billy CrudupAbby Quinn ve Will ChaseDoris McCarthy ve Eisa Davis gibi isimler de yer alıyor. 

    “After the Wedding” filmi Amerika’da 9 Ağustos tarihinde gösterime girecek. Filmin ülkemizdeki vizyon tarihi ise 17 Ocak 2020 olarak belirlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top