Hesabım
    Seann William Scott'lı "Bloodline"dan Fragman Var

    Seann William Scott başrollü korku-gerilim "Bloodline" filminden fragman yayınlandı.

    Yakışıklı oyuncu Seann William Scott'ın başrolünü üstlendiği korku-gerilim filmi Bloodline'dan ilk fragman yayınlandı. Amerikan Pastası serisinin Stifler'ı olarak akıllara kazınan, ardından Kurşun GeçirmezZorlu Takip ve Evrim gibi yapımlarda karşımıza çıkan Scott, bu kez de cinayetleriyle dünyadaki kötülükleri azaltmaya çalışan bir babaya hayat veriyor.

    Filmin konusu; Evan ilk bakışta tamamen normal görünen bir adamdır. Ekonomik ve sosyal problemleri bulunan kişilere problemlerini çözme yolunda sahip olduğu hakları kullanma, bu hakları araştırma ve haklarından yararlanma konusunda yardım eden bir sosyal hizmetler uzmanıdır. Yeni doğmuş bir bebeği ve onu seven bir karısı ile mutlu bir aileye sahiptir. Annesiyle sıkı ilişkileri vardır. Ancak aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Evan'ın sakin görünüşünün altında oldukça tehlikeli bir adam yatmaktadır. Evan'ın şiddet konusunda hiçbir çekincesi olmayan bu karanlık yüzünden eşinin bile haberi yoktur. Bedel ödemesi gerektiğini düşündüğü insanların peşine düşen ve onları bir bir avlayan Evan'ın kimliği hakkında ipuçları gün yüzüne çıkmaya başladıkça, peşindeki dedektif de Evan'a yaklaşmaya başlar. Ailesine düşkünlüğü hat safhada olan Evan'ın aile sevgisi de şiddet eğilimleri de aslında geçmişinden ve ailesinden kaynaklanmaktadır...

    Oyuncu kadrosunda Seann William Scott'ın yanı sıra ayrıca; Mariela Garriga, Dale DickeyKevin Carroll ve Christie Herring gibi isimleri de bulunduran korku-gerilim filmi "Bloodline"ın yönetmen koltuğunda oturan isim ise Henry Jacobson oluyor. İlk kez bir uzun metraj film için kamera arkasına geçen Jacobson, yapımcılık ve görüntü yönetmenliği yapmıştı. "Bloodline"ın senaryosunda yönetmen Jacobson ile birlikte Avra Fox-Lerner ve Will Honley'nin imzası bulunuyor. Filmin müziklerini ise Trevor Gureckis üstleniyor.

    Dünya prömiyerini geçtiğimiz senenin sonlarında Fantastic Fest'te gerçekleştiren korku-gerilim filmi Amerika'da 20 Eylül tarihinde seyircilerinin karşısına çıkacak. Ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top