Hesabım
    Keanu Reeves, "Hobbs & Shaw"da Nasıl Yer Alacaktı?

    Yönetmen David Leitch, Keanu Reeves'e vermek istediği rol hakkında konuştu.

    Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw yönetmeni David Leitch, Keanu Reeves'in filmde yer alacak olmasıyla ilgili uzun bir süre boyunca dolanan dedikodular hakkında konuştu. Leitch'in amacı Reeves'i filme dahil etmekti.

    Geçtiğimiz hafta izleyicileriyle buluşmaya başlayan Hobbs & Shaw, bilindiği üzere Box Office açılışını 60 milyon dolar ile yaptı. Fast & Furious hayranlarının uzun süre boyunca yaydığı dedikoduya göre, filmde John Wick serisinin yıldız oyuncusu Keanu Reeves de yer alacaktı. Ancak oyuncu filmde görülmedi. Yönetmen David Leitch, sürekli olarak Keanu Reeves ile etkileşim halinde olduğunu ifade etti. Yönetmen, çekimler ve post prodüksiyon sırasında bile Reeves'e verebileceği rolü düşündüğünü açıkladı ve bu konu hakkında açıklama yaptı. Leitch, açıklamasında şu sözleri sarf etti: "Gelecekte meşrulaşacak olan sözlerin yeterli olacağından ve bunun yalnızca bir dublörlü oyuncu rolü olmayacağından emin olmak istedim. Filmi diğer karakterlerle popülerleştirmeye başladık ve diğerine gerçekten ihtiyacımız olduğunu düşünmememe rağmen bunu sevebilirdim. Hatta maille konuştuk ve ona filmin kaba bir şekilde kurgulanmış halini gösterdim. Bu fikre daha sonra geri dönebileceğimiz sonucuna vardık."

    Yerli gişenin de lideri olan Hobbs & Shaw filminin konusu ise şöyle: Hızlı ve Öfkeli serisinin spin-off filmi olan Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw, insanlığı tehlikeye sokan bir güce karşı birlikte hareket etmek zorunda kalan Hobbs ve Shaw’un hikayesini konu ediyor.Amerika’nın Diplomatik Güvenlik Hizmetlerinin sadık bir ajanı olan Luke Hobbs ile eski bir İngiliz askeri elit ajanı olan Deckard Shaw, yıllar boyu birbirlerini yenmeye çalışsalar da bu kez birlikte hareket etmek zorundadır. İnsanlık, büyük bir biyolojik tehdit ile karşı karşıyadır. Siber genetik ile güçlendirilmiş anarşist Brixton, insanlığın değişmesine neden olabilecek olan biyolojik virüsü ele geçirir. Bu biyolojik silah için tüm ekibini yok eder. Biri hariç... O kişi de virüsü Brixton'dan kaçıracaktır. Dünyayı tehlikeye sokan Brixton'ı yenmek zorunda olan iri kıyım kanun adamı Hobbs ile kanunları hiçe sayan Shaw’un güçlerini birleştirip, birlikte mücadele etmekten başka şansı yoktur.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top