Hesabım
    Aaron Paul’lu “The Parts You Lose” Filminden Fragman Geldi!

    “The Parts You Lose” filminden ilk fragman yayınlandı.

    Dram gerilim türündeki The Parts You Lose filminden ilk fragman yayınlandı. Fenomen Breaking Bad dizisinin çok sevilen Jesse Pinkman’ı olarak ünlenen yakışıklı oyuncu Aaron Paul yeni filminde de bir kez daha kanundan kaçan bir karaktere hayat veriyor. Başrolde Paul’a genç yetenek Danny Murphy’nin eşlik ettiği filmin yönetmen koltuğunda Christopher Cantwell oturuyor.

    Filmin konusu; Auburn, Güney Dakota’da 3 hafta önce bir soygun yaşanmıştır. Yaşanan soygun 5 kişilik bir ekibin işidir. Polislerin sistemli çalışması ile soygunculardan 4’ü yakalanmış ve hapse atılmıştır. Ancak ekibin 5. üyesi kayıptır. Polis her yerde ekibin 5. elemanı olan yaralıdır ve kanundan kaçmak için ölümü bile göze almıştır. Ancak kurtarıcısı hiç ummadığı biri olacaktır. İşitme engeli bulunan küçük bir çocuk olan Wesley, yaralanan adamı güvenli bir sığınağa taşır. Orada yaralarını sarar ve iyileşmesi için başında bekler. Zaman içinde bu küçük çocuk ve tehlikeli kanun kaçağı arasında sıradışı bir arkadaşlık oluşur. Wesley iyileşmesine yardım ettiği bu gizemli yabancıya bir hayli bağlanmıştır. Ancak polis Wesley’nin kapısına dayanıp onu sorular sormaya başladığında asıl tehlike başlayacaktır. Bir taraf seçmek zorunda kalan Wesley, yeni arkadaşı için işleri daha da kötü hale getirme potansiyeline sahiptir...

    Filmin kadrosunda Paul ve Murphy'nin yanı sıra; Narcos: Mexico'nun Walt Breslin'i, True Detective'in Tom Purcell'i olarak akıllara kazınan Scoot McNairyFargo serisi ile Cloverfield Yolu No: 10 filminden hatırladığımız güzel oyuncu Mary Elizabeth Winstead, Channel Zero'nun Evelina Peach'i Angela Narth ve Darcy Fehr de yer alıyor. Paul'un hem başrol hem de yapımcı olarak yer aldığı projenin senaryosunda ise Darren Lemke'in imzası bulunuyor.

    Film Amerika'da 4 Ekim'de seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top