Hesabım
    Silahlı Saldırının Ardından "The Hunt" Reklamları Durduruldu

    Amerika'da yaşanan silahlı saldırı olayının ardından The Hunt ile ilgili karar alındı.

    Dünyaca ünlü dizi Lost'un yaratısı Damon Lindelof'un senaristliğini üstlendiği korku filmi The Hunt ile ilgili Universal Pictures'dan açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde Amerika'da yaşanan silahlı saldırı olayları nedeniyle film ile ilgili yeni bir karara varıldı.

    Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Amerika'nın Teksas eyaletinin El Paso şehrindeki bir AVM'de silahlı saldırı düzenlenmişti. Bunun ardından ise 34 kişi hayatını kaybetmişti. Korku türündeki The Hunt filmi de yaşanan bu olaya benzer bir konuyu içeriyor. Bu nedenle Universal Pictures, ölenlere saygı amacıyla The Hunt'ın yapılan tüm reklamlarını durdurma kararı aldı. Geçici olarak ertelenen reklamların yanı sıra yayınlanacak olan fragman ve haberlerin de planlanandan çok daha sonrasında paylaşılacağı belirtildi. Craig Zobel'ın yönetmenliğini yaptığı The Hunt, on iki kişiden oluşan ve birbirini tanımayan bir grup insanın birer birer avlanmasını konu ediniyor.

    Filmin hikayesi ise şöyle: On iki yabancı bir açıklıkta uyanır. Nerede olduklarını veya oraya nasıl gittiklerini hiçbiri hatırlamamaktadır. Daha da önemlisi çok özel bir amaç için seçilmiş olduklarını bilmemektelerdir. Karanlık bir internet komplo teorisinin gölgesinde, bir grup küresel elit sosyete üyesi spor için insanları avlama etkinliği düzenlemektedir. "Av" adını verdikleri bu etkinlik için de ilk kez bir araya gelmişlerdir. Devasa bir ormanlık alanda kaçmaya çalışan 12 kişiyi tek tek avlamayı hedeflemektedirler. Fakat bu seçkin zenginlerin kötücül planı raydan çıkarılmak üzeredir. Avlananlardan biri olan Crystal, bu tehlikeli oyunu bütün avcılardan daha iyi bilmektedir. Tek tek avcıları ava dönüştüren genç kadın, birer birer avcıları elerken tüm bu planın ortasındaki gizemli kadına doğru adım adım ilerlemeye başlar...

    The Hunt'ın oyuncu kadrosunda ise Betty Gilpin'in yanı sıra American Horror Story ve Oyun'dan hatırlayabileceğimiz güzel oyuncu Emma Roberts, ödüllü dizi This is Us'ın Kevin Pearson'ı Justin Hartley, 2 Oscar ödülü sahibi başarılı oyuncu Hilary SwankIt's Always Sunny in Philadelphia'nın yıldızı Glenn HowertonPowers'ın Nicole Glantz'ı Teri WybleThe Mindy Project'in Morgan Tookers'ı Ike BarinholtzMacon Blair ve Oscar adaylığı bulunan Amy Madigan yer alıyor.

    The Hunt'ın ülkemizdeki izleyicileriyle 27 Eylül'de buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top