Hesabım
    Gençlik Gerilimi "Low Tide"dan Fragman Var!

    Karanlık gençlik gerilimi "Low Tide" filminden ilk fragman geldi.

    Yepyeni gençlik gerilim filmi Low Tide'dan ilk fragman sinema severlerin beğenisine sunuldu. Benimle Kal ve The Goonies gibi benzer temalı gençlik filmlerine karanlık bir atmosfer getiren "Low Tide"ın başrollerinde; hit olan O serisinin genç yıldızı Jaeden Martell, Nashville'in Colt Wheeler'ı, fenomen olan dram dizisi Euphoria'nın Daniel'ı olarak hatırladığımız Keean Johnson ve A-X-L'ın yıldızı Alex Neustaedter yer alıyor.

    Filmin konusu; Alan, Red ve Smitty yakın arkadaş olan üç genç delikanlıdır. Tamamen normal bir arkadaşlıkları olan üçlü, günlerini gezip tozarak, bisiklete binerek ve yaz aylarının keyini çıkararak geçirmektedirler. Ancak Jersey kıyılarında okul tatilinin keyfini çıkarıp başlarını ufak çaplı belalara soktukları çocukluk zamanları kısa zamanda sona erecektir. Üç arkadaş yazlıklara girip de değerli eşyalar çalmaya çıktıkları sıradan günün birinde büyük bir keşif yaparlar. Alan ve küçük kardeşi Peter bir kese dolusu altın bulduklarında, bunu diğerlerinden saklamaya çalışırlar. Ancak bu önemli keşif arkadaşların aralarındaki dinamikleri sarsacaktır. Değerli hazinenin keşfinden sonra Alan, Red ve Smitty, birbirlerine yönelik artan şüphe ve şiddetle boğuşmaya başlarlar. Kuşkucu ve alarma geçirecek derecede tahmin edilemez olan Red, altın kesesini almak için her şeyi yapacaktır...

    Çektiği kısa filmlerinin ardından ilk kez bir uzun metraj proje için kamera arkasına geçen Kevin McMullin'in yönetmen koltuğunu üstlendiği gençlik gerilimin oyuncu kadrosunda ayrıca; Sierra Burges is a Loser'ın güzel Veronica'sı olarak hatırlayacağımız, Society dizisinde de karşımıza çıkan Kristine FrøsethEight Grade ve Alex Strangelove'da boy gösteren Daniel ZolghadriMike Hodge ve Shea Whigham da yer alıyor. Filmin senaryosunda da yönetmen McMullin'in imzası bulunuyor.

    Gençlik gerilim filmi "Low Tide", bu senenin Nisan ayının sonlarında Tribeca Film Festivali'nde dübya prömiyerini gerçekleştirmişti. Filmin ülkemizde seyircileriyle buluşup buluşmayacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top