Hesabım
    Brian Cox Yeni Marvel Yapımı X-Men'de Rolüne Geri Dönmek İstiyor!

    Brian Cox X-Men serisinin Marvel'a dönmesiyle birlikte rolüne geri dönmek istiyor.

    Brian Cox, X-Men'in haklarının Marvel Sinematik Evreni'ne dönmesiyle birlikte eski rolünde yeniden boy göstermek istediğini açıkladı. Orijinal X-Men serisinde William Stryker olarak seyircilerle buluşmuş olan oyuncu, çizgi roman serisinin yeni uyarlamalarında da karakterine dönmek istediğini söyledi.

    ComicBook.com'a açıklamalarda bulunan oyuncu, role geri dönmeye açık olduğunu söyledi. "Ben her zaman açığım, hiçbir zaman kapıyı kapatmazsınız özellikle de eğlenceli ise. Ve kesinlikle X-Men filmi, çünkü sadece bir filmdeydim, çok eğlenceliydi." diye konuştu. Oyuncu, "İstendiği zaman tekrar geri dönerim, çünkü çalışma ortamını seviyorum. Güzel bir atmosferdi." diye sözlerini tamamladı.

    X-Men serisine aşina olanlar, Brian Cox’un "X2: X-Men United"daki unutulmaz kötü adam William Stryker’ı canlandırdığını hatırlayacaktır. Wolverine'e büyük işkenceler çektirerek adamantium kemik yapısını enjekte eden gizli operasyon uzmanı ve askeri bilim insanı olarak çizgi roman uyarlamasında akıllara kazınmıştı. Stryker, potansiyel mutant tehditlerini ortadan kaldırmak için mutantları toplayıp onların güçlerini kullanma yanlısıydı. Cox, karakteri sadece bir filmde canlandırdı, çünkü karakteri X2'nin sonunda öldürüldü.

    Serinin sonraki devam halkalarında ise William Stryker rolü Danny HustonDon Creech ve Josh Helman gibi farklı oyuncular tarafından canlandırıldı.

    Mutantların Marvel Sinematik Evreni'ne geri dönmesiyle birlikte Stryker’ın, özellikle Wolverine’nin ortaya çıkmasında önemli bir faktör olduğu için gelecekteki X-Men maceralarına geri dönmesi kesinlikle mümkün.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top