Hesabım
    "The Babysitter"ın Devam Filminde Yönetmen Kim Olacak?

    "The Babysitter"ın devam halkasının yönetmeni belli oldu.

    The Babysitter'ın devam filminde yönetmen koltuğuna oturacak olan isim belli oldu. İlk filmin yönetmeni olan Amerikalı McG, Netflix korku komedi filmi “The Babysitter”ın devam halkasında da yönetmen olarak seriye geri dönecek.

    Yayın platformu Netflix, korku komedi filminin devam halkası için harekete geçti. Küçük bir çocuğun olaylı geçen akşamını konu alan film, seyircilerinin beğenisini toplamıştı. Devam filmi için oyuncu seçimi devam ediyor ve çekimler Ekim ayında başlayıp Şükran Günü'ne dek devam edecek. Filmin senaryosunu yazacak olan isim ise Dan Lagana olacak. American Vandal dizisinin yaratıcısı olan Dan Lagana, ilk filmin senaristi Brian Duffield'ın yerine senaryoya imza atacak.

    "The Babysitter" filminin konusu; Cole sıradan bir aile hayatı olan, okulunda arkadaş edinmekte zorlanan bir çocuktur. Cole aynı zamanda bakıcısı Bee'ye deliler gibi aşıktır. Bee, Cole'un olmadığı her şeydir; havalıdır, çekicidir, eğlencelidir... Bee'nin Cole'a bakıcılık yaptığı sıradan bir akşamda gizlice yatağından çıkan Cole, Bee ve arkadaşlarını gözetlemeye başlar. Ancak hiç ummadığı sahnelere tanık olacaktır. Zira Bee ve arkadaşları aslında ayinler ve cinayetlerle dolu bir hayat yaşamaktadırlar. Cole'un önünde bu genç katillerden kaçmaya çalışarak geçirmesi gereken kanlı ve uzun saatler vardır...

    Filmde küçük Cole'u Judah Lewis canlandırırken, güzel bakıcı Bee'ye ise Samara Weaving hayat veriyordu. Bee'nin psikozlu katil arkadaş çevresinde ise güzel yıldız Bella ThorneAndrew BachelorRobbie Amell ve Hana Mae Lee yer alıyordu.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top