Hesabım
    Jason Blum "The Hunt"ın Vizyon İhtimali Konusunda Umutlu!

    "Eğer film teklifi yeniden gelseydi, yine kabul ederdim."

    Ünlü yapımcı Jason Blum iptal edilen korku filmi The Hunt'ın vizyona gireceği umudunu koruyor. Amerika'nın Teksas eyaletinin El Paso şehrindeki bir AVM'de gerçekleşen silahlı saldırıda 34 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Amerikan Başkanı Donald Trump'ın eleştiri oklarına hedef olan film, Universal Pictures tarafından hayatını kaybedenlere saygı amacıyla vizyon takviminden çıkarılmıştı. Ancak ünlü yapımcı, filmin vizyona gireceğine dair oldukça umutlu olduğunu söyledi.

    Düşük maliyetli korku filmlerini gişe hitlerine çevirmesiyle ünlenen Blumhouse Productions'ın arkasındaki isim olan Jason Blum, Vulture'a verdiği röportajda "The Hunt"ın akıbeti hakkında konuştu. "Filmi tekrar yapma şansı bana teklif edilseydi, 'evet' derdim." diyen yapımcı, "Kesinlikle pazarlama hataları yaptık ve yol boyunca birçok hata yaptık. Bu yüzden çok şey öğrendim. Filmleri nasıl konumlandıracağımı ve filmlerin pazarlanmasına nasıl danışacağımı değiştirebilecek hatalardı. Ancak filmleri yapmak konusunda kesinlikle hayır." diye cevap verdi. Filmin bir noktada seyircilerle salonlarda ihtimalinin olup olmadığı sorulduğunda Blum, filmin “kesinlikle” vizyona girme ihtimali olduğunu ve bunun için umutlu olduğunu söyledi.

    Gotham ödüllü Craig Zobel'in yönetmen koltuğunu üstlendiği gerilim filmi, bir grup elit sosyete üyesinin spor için insanları avlama etkinliği düzenlemesini ve "avların" hayatta kalma mücadelesini konu ediniyordu.

    Silahlı saldırının ardından Amerikan Başkanı Donald Trump sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda; "Liberal Hollywood en üst düzeyde ırkçı, büyük bir nefret ve öfke barındırıyor. Kendilerine “elit” demeyi severler ama elit değildirler. Aslında, genellikle şiddetle karşı çıktıkları insanlar elit olanlardır. Bu film sorunu alevlendirip kaosa neden olmak için yapılmıştır. Kendi şiddetlerini yaratıyorlar ve sonra başkalarını suçlamaya çalışıyorlar. Onlar gerçek ırkçılar ve ülkemiz için çok kötüler!" demişti. Başkanın açıklamalarının ardından filmin yapım şirketi Universal Pictures, "şu an bu filmi yayınlamanın doğru zamanı değil" diyerek filmi piyasadan çekmişti.

    Amerikan politikasının şu anki durumuna dayanan yıkıcı bir siyasi gerilim filmi olarak öne çıkan korku-gerilim türündeki "The Hunt"ın ne zaman vizyona gireceği şu an için belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    • Emma Roberts'lı Yeni Blumhouse Gerilimi "The Hunt"tan Teaser Geldi
    • Yeni Blumhouse Gerilimi "The Hunt"tan İlk Fragman!
    • Silahlı Saldırının Ardından "The Hunt" Reklamları Durduruldu
    • "The Hunt"ın İptal Edilmesine Seth Rogen'dan Tepki!
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top