Hesabım
    Suç-Gerilim "A Good Woman Is Hard To Find" Filminden İlk Fragman!

    "A Good Woman Is Hard To Find" filminden ilk fragman yayınlandı.

    A Good Woman Is Hard to Find filminden ilk fragman yayınlandı. İngiltere-Belçika ortak yapımı gerilim filminin yönetmen koltuğunda 2015 yapımı "Road Games"in ardından yeniden uzun metraj için kamera arkasına geçen Abner Pastoll otururken, filmin senaryosunu ise Akademi Ödülü adaylığı bulunan, BAFTA ödülü sahibi Ronan Blaney üstleniyor.

    Suç-gerilim türündeki "A Good Woman Is Hard to Find" filmi genç bir anne olan Sarah'nın hikayesine odaklanıyor. Yakın zamanda dul kalmış olan Sarah hayatını çok sevdiği çocuklarına adamış olan, dayanıklı bir annedir. Ancak yaşanacak olan olaylar onu bir hayli zorlayacaktır. Eşinin gizemli cinayetinin ardındaki sırları çözmeye kararlı olan Sarah, bir yandan da çocuklarını koruyabilmek için büyük bir mücadeleye girişmek zorundadır...

    Başrolünde The Tudors dizisinin Mary Tudor'u, Once Upon a Time dizisinin Prenses Aurora'sı olarak hatırladığımız İrlandalı güzel yıldız Sarah Bolger'ın yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Leo rolünde Taboo'nun Godfrey'i olarak akıllarda kalan oyuncu Edward Hogg, Tito olarak Rebellion'ın yakışıklı George Wilson'ı olan Andrew Simpson, Alice olarak brçok dizide karşımıza çıkan Jane Brennan, Terry olarak Caolan Byrne, Mackers olarak Peaky Blinders'dan hatırlayacağımız Packy Lee, Emily Scott olarak Susan Ateh ve Dr. Rosa Brady olarak Siobhan Kelly yer alıyor.

    Çekimleri Belfast, Kuzey İrlanda ve Liége, Belçika'da gerçekleştirilen gerilim filmi, dünya prömiyerini geçtiğimiz aylarda Fantasia Film Festivali'nde gerçekleştirdi. Eleştirmenlerden beğeni toplayan gerilim filmi ardından İngiltere'de Frightfest, Almanya'da ise Fantasy Filmfest festivallerinde seyircilerinin karşısına çıktı.

    Signature Entertainment'ın yapımını üstlendiği gerilim filmi "A Good Woman Is Hard to Find" Amerika'da 25 Ekim 2019 tarihinde seyircilerin beğenisine sunulacak. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top