Hesabım
    "Babyteeth" Fragmanında Milla Sınırları Zorluyor!

    Venedik Film Festivali'nin merak edilen filmi Babyteeth'ten fragman yayınlandı.

    Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak olan komedi ve dram türündeki gençlik filmi "Babyteeth"in ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Festivale özel olan fragmanda kanser hastası Milla'nın farklı bir şekilde yaşama tutunma çabalarına tanık oluyoruz.

    Merakla beklenen film Babyteeth, kanser hastası olan genç kız Milla'nın aşık olma sürecini konu ediniyor. Milla'nın aşık olduğu kişi ise bir uyuşturucu satıcısıdır. Buna rağmen Moses, Milla'ya yaşama dair umut kaynağı haline gelir. Ancak bir süre sonra her şey birbirine karışır. Artık Milla geleneksel ahlaki tavırları bir kenara koyacaktır. Milla'nın artık hayatında kaybedeceği hiçbir şeyi yoktur ve buna göre yaşıyordur. Ailesi ise kızlarının değişimine müdahale etmek istese de uzaktan izlemek zorunda kalacaktır. Venedik Film Festivali'nde yarışmaya hak kazanan iki yönetmenden birinin filmi olan Babyteeth, bu nedenle tartışma yaratmıştı. İddialara göre festival, kadın yönetmenleri yıllardır misafir etmemek için elinden geleni yapıyordu. Babyteeth ile birlikte rakip olarak Venedik Film Festivali'nde yarışacak olan diğer kadın yönetmen filmi Haifaa Al-Mansour'un The Perfect Candidate filmi olacak.

    Gençlik dram-komedisi Babyteeth, Rita Kalnejais'in tiyatro oyunundan uyarlanarak beyaz perdeye aktarıldı. Yazar Kalnejais, filmin senaryosunu uyarlama görevini üstlendi. Filmin yönetmen koltuğunda ise Sisters, Eaglehawk, Offspring, Rake gibi yapımlarla tanınan genç isim Shannon Murphy oturuyor. Filmin yapımcılığını bir Sidney yapım şirketi olan Whitefalk Films'den Alex White üstlendi. Babyteeth'in oyuncu kadrosunda başrolde Sharp Objects'ten tanıdığımız ve Little Women'de izleme fırsatı yakalayacağımız Eliza Scanlen olmak üzere, Rogue One: A Star Wars Story, Animal Kingdom, Ready Player One, Captain Marvel, Darkest Hour gibi filmlerle tanıdığımız Ben Mendelsohn; The Babadook, Assasin's Creed yapımlarının başarılı ismi Essie DavisToby Wallace gibi isimler yer alıyor.

    Babyteeth filminin Venedik Film Festivali'nde 28 Ağustos ile 7 Eylül tarihleri arasında sinemaseverlerle buluşması beklenenler arasında yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top