Hesabım
    Timothee Chalamet'li "The King"den İlk Poster!

    Timothee Chalamet'i Kral 5. Henry yapan "The King" filminden ilk poster yayınlandı.

    Merakla beklenen The King filminden ilk poster yayınlandı. Beni Adınla Çağır ile büyük bir çıkış yaparak Oscar adaylığı kazanan, Oscar'ın gözdesi Uğur BöceğiKüçük Kadınlar ve Vahşiler filmlerinde de seyircilerin karşısına çıkan 23 yaşındaki Timothée Chalamet'in İngiltere Kralı olduğu dönemsel dram filmi "The King", İngiltere'nin unutulmaz tiyatro yazarlarından William Shakespeare'in "Henry IV: Bölüm 1", "Henry IV: Bölüm 2" ve "Henry V" oyunundan beyaz perdeye uyarlanıyor.

    Filmin konusu; Hal, dikbaşlı bir prenstir. Aynı zamanda İngiltere tahtının da varisidir. Ancak tahta ve ailesine sırtını dönmüş, sıradan halkın arasında yaşamını sürdürüyordur. Tiran bir kral olan babası öldüğünde ise Kral 5. Henry olarak tahta geçmek zorunda kalır. Şimdi, kaçtığı o hayatı sahiplenmek zorunda kalacaktır. Genç kralın sarayda olup bitenleri yeniden düzenlemesi, babasının ardında bıraktığı savaş ve kaosun altından kalkması gerekecektir. Ayrıca geçmişinde ona akıl hocalığı yapan ve şimdilerde alkolik bir şövalye olan John Falstaff ile geçmişi yeniden oraya dökülecektir...

    Filmin kadrosunda Chalamet'in yanı sıra; Falstaff olarak Joel Edgerton, Dauphin olarak yakışıklı oyuncu Robert Pattinson, Kral Henry IV olarak Ben Mendelsohn, Michael Williams olarak Sean Harris ve Catherine olarak Lily-Rose Depp yer alıyor.

    Yönetmen koltuğunda Animal Kingdom'a imza atan David Michôd'un oturduğu filmin senaryosunda da yönetmenle birlikte Joel Edgerton'ın imzası bulunuyor. Filmin yapımcılığını da Edgerton ile birlikte Dede Gardner, Jeremy Kleiner, ünlü oyuncu Brad Pitt ve Liz Watts üstleniyor.

    Film, 2 Eylül'de Venedik Film Festivali'nde dünya prömiyerini gerçekleştirecek ve sonbaharda da Netflix'te gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top