Hesabım
    James Wan'in Gizli Korku Filmine Annabelle Wallis Katıldı!

    James Wan'in yeni filminin ilk oyuncusu belli oldu.

    Başarılı korku filmleriyle tanınan yönetmen James Wan'in yeni ve gizli bir projesinin olduğu geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkmıştı. İsmi hala belli olmayan korku türündeki filmin oyuncu kadrosuna sonunda bir isim eklendi. Bu isim ise Annabelle filminden tanıdığımız Annabelle Wallis oldu.

    Testere serisi, The Conjuring serisi, Insidious serisi, Death Silence, Fast and Furious 7 , Aquaman gibi filmlerin yönetmenliğini üstlenen yetenekli yönetmen James Wan, Aquaman başarısından sonra korku filmlerine geri dönüyor. Ancak proje ile ilgili hiçbir detay paylaşılmadı. Yalnızca filmin başrolüne The Mummy, Kral Arthur: Kılıç Efsanesi, Peaky BlindersThe Loudest Voice gibi yapımlardan tanıdığımız güzel oyuncu Annabelle Wallis'in getirildiği duyuruldu. Bilindiği üzere James Wan ve Annabelle Wallis, daha önce de Annabelle serisinin ilk filminde birlikte çalışma imkanı yakalamıştı.

    James Wan'in gizli korku filmi projesi, Ingrid Bisu'nun yazdığı senaryo ile beyaz perdeye taşınacak. Bisu, daha önce de James Wan'in yapımcısı olduğu ve The Conjuring evrenine bağlı olan The Nun'da oyuncu olarak karşımıza çıkmıştı. James Wan, yeni filminin yönetmenliğini üstlenmesinin yanı sıra yapımcı da olacak. Filmin çekimlerine önümüzdeki sonbahar aylarında Los Angeles'ta başlanacak. Bilindiği üzere, James Wan'in yaratıcısı olduğu The Conjuring filmleri, toplamda 1.8 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etti. Üstelik bütçe yalnızca 138 milyon dolardan ibaretti. Böylece The Conjuring serisi, Godzilla filminden sonra en büyük gişe hasılatı elde eden korku yapımları oldu.

    James Wan'in yönetmenliğini üstlendiği Aquaman ise DC Sinematik Evreni'nin başarılı ikinci filmi olarak kabul ediliyor. Wonder Woman'dan sonraki en iyi film olan Aquaman, dünya çapında 1.1 milyar dolarlık hasılat elde etmişti. Böylece James Wan, Aquaman 2 için de Warner ve DC ile anlaşma sağlamayı başarmıştı. Diğer yandan yönetmen, The Nun'ın devamı için de hazırlıklarını sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top