Hesabım
    Zach Galifianakis'lı "Between Two Ferns: The Movie"den İlk Görsel!

    Komedi filminden ilk görüntü paylaşıldı.

    Zach Galifianakis'ın başrolünde yer aldığı ve çok ünlü olmayı hayal eden bir adamın hikayesini anlatan "Between To Ferns: The Movie"den ilk görsel yayınlandı. Netflix üzerinden gösterime sunulacak olan filmin bir de Funny Or Die'da yayınlanan talk show versiyonu bulunuyor.

    Baskets, Hangover, BirdmanDue Date gibi yapımlarla tanınan ünlü komedyen Zach Galifianakis'in başrolünde yer aldığı Netflix komedisi "Between Two Ferns: The Movie"den ilk görsel yayınlandı. Görselde Zach'in bitkiler arasında birilerinden saklandığını görüyoruz. Programın filmleştirilmiş hali olan Between Two Ferns'ün konusunun ise şöyle olması bekleniyor: Zack ünlü bir yıldız olmanın hayalini kuruyordur. Will Ferrell onun programını keşfeder ve internete yükler. Zach böylece internette viral haline gelir, artık herkes onu tanıyordur. Şimdi ise Zach ve ekibi daha da iyi bir şöhrete kavuşabilmek için bir yolculuğa çıkar. Bu yolculukta yıldız isimlerle röportajlar yapacaklardır. Bilindiği üzere Will Ferrel, gerçekte de Funny Or Die sitesinin kurucusu olarak biliniyor.

    Komedi filmi Between Two Ferns'ün oyuncu kadrosunda Zach Galifianakis'in yanı sıra Jurassic World, Crashing, Orange Is The New Black gibi yapımlardan tanıdığımız Lauren Lapkus; Ave 43, Bunk'd gibi yapımlarla tanınan Mary Scheer; Ginger Gonzaga, Ryan Gaul, Robert R. Shafer, Janie Haddad Tompkins gibi isimler yer alıyor. Dedikodulara göre filmde Zach ve ekibinin yolculuğa çıkarak görüşme yapmaya gittiği ünlüler arasında Bradley Cooper, Keanu ReevesPeter Dinklage gibi isimler var. Ancak şimdilik hiçbir isim doğrulanmadı. Orijinal programda 10 yıllık bir süreçte Galifianakis Natalie Portman, Jerry Seinfeld, Michael Cera gibi birçok isimle röportajlara imza atmıştı.Toplamda 21 bölümden oluşan röportaj serisi, Hilary Clinton ve Barack Obama gibi politik isimleri dahi konuk yapmayı başarmıştı. Özellikle bu politik bölümleriyle 24 saat içerisinde 30 milyondan fazla izlenme almış, böylece internet sitesi görüntülemelerinde rekor kırmıştı. Program, iki Emmy ödülünün sahibi olmuş, birçok ödül için adaylığa layık görülmüştü.

    Between Two Ferns'ün Netflix'teki izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top