Hesabım
    Adam Driver, "The Report" Fragmanında Adaleti Sağlamaya Çalışıyor!

    The Report'un ilk fragmanı yayınlandı.

    Adam Driver'ın başrolünde yer aldığı ve ödül sezonunun iddialı filmlerinden biri olan "The Report"un ilk fragmanı resmi olarak paylaşıldı. Fragmanda Amerika'nın hala kanayan yarası olan terör saldırısı 9 Eylül patlamasından sonra bir araştırmacının mücadelesini izliyoruz.

    Gerçek olaylara dayanarak beyaz perdeye aktarılan "The Report"un konusu ise şöyle: The Report, 9 Eylül terör saldırısından sonra bir araştırmacının gerçekleri ortaya çıkarmak üzere olayların peşinden gitmesini konu ediniyor. İdealistik bir araştırmacı olan Daniel J. Jones, patronu Senatör Dianne Feinstein tarafından CIA'in ilgilendiği bir konuyu araştırması üzerine görevlendirilir. Araştırması gereken konu, CIA'in 9 Eylül olaylarından sonra sorgulamak üzere tutukladığı kişilerden oluşuyordur. Jones'un bu süreçte doğruların peşinden koşması ve CIA'in yok etmeye çalıştığı kanıtları ortaya çıkarması gerekmektedir. Amerikan halkından saklanan gerçeklere ulaştığında ise şok edici olaylarla karşı karşıya kalacaktır.

    Side Effects, Contagion, The Bourne Ultimatom, Unbelievable, The Mercy gibi yapımların başarılı senaristi Scott Z. Burns, dram türündeki The Report filminin yönetmen ve senarist koltuğuna oturuyor. Filmin oyuncu kadrosunda, başrolünde Star Wars evreninin Kylo Ren'i olan başarılı oyuncu Adam Driver'ın yanı sıra, Senatör Dianne Feinstein rolüyle Annette Bening; Midnight In Paris, Ant-Man, House of Cards, Salt, The Strain gibi yapımlardan tanıdığımız Corey Stoll; Mad Men, Town, Million Dollar Arm, Baby Driver, Good Omens gibi yapımların yıldızı olan ve gelecek projeleri arasında Top Gun: Maverick, The Ballad of Richard Jewell gibi yapımlar bulunan Jon Hamm gibi isimler bulunuyor.

    Bilindiği üzere The Report, dünya prömiyerini Sundance Film Festivali'nde yapmıştı. Ayrıca önümüzdeki günlerde film, Toronto Film Festivali'nde bir kez daha gösterime sunulacak. The Report'un Amerika'daki izleyicileriyle 15 Kasım 2019 tarihinde sinemalarda buluşması beklenenler arasında yer alıyor. Ancak ülkemizde vizyona girip girmeyeceği bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top