Hesabım
    "Lady and the Tramp"ten Kalp Eriten Fragman!

    "Lady and the Tramp" filminden ilk fragman geldi.

    Disney'in yeni uyarlaması Lady and The Tramp'ten kalpleri ısıtan bir fragman geldi. Walt Disney Pictures'ın geliştirdiği "Lady and The Tramp", Disney'in masallardan ve eski çizgi filmlerden dönüştürdüğü projeler biri. Disney+ online streaming platformunda yayınlanacak olan film, Disney'in sevilen animasyonundan uyarlanıyor.

    İlk kez 1955 yılında karşımıza çıkan filmden uyarlanan Lady and The Tramp'in yönetmenliğini Charlie Bean üstleniyorken senaryo da "Funny Ha Ha", "Computer Chess", "Support The Girls" gibi yapımların senaristinin kaleminden çıktı.

    "Lady and The Tramp"in konusu ise şöyle: "Lady And The Tramp", Lady adında şımartılmış bir dişi köpek ile Tramp adındaki bir sokak köpeğinin hikayesini konu ediyor. Sahipleri ile beraber mutlu bir hayat süren Lady, eve yeni bir üyenin gelmesi ile evdeki yerinin sarsıldığını düşünür. Artık evde istenmediğini düşünen Lady, evden ayrılarak sokaklarda yaşamaya başlar. Sokakta bir erkek köpek olan Tramp ile tanışan Lady, ondan tasmasız bir şekilde nasıl yaşanacağını öğrenir.

    Lady'i pofuduk kulaklı cocker spaniel Rose, Tramp'ı ise New Mexico'daki bir ölüm barınağından kurtarıldıktan sonra sahiplenilen terrier cinsi Monte canlandırıyor. Sevimli köpek Lady'i Marvel Sinematik Evreni'nin fan favorisi karakteri olan Valkyrie'si Tessa Thompson, Tramp'ı ise başarılı romantik komedi yıldızı Justin Theroux seslendiriyor. Trusty'i Sam Elliot'ın, Jock'ı Ashley Jensen'ın, Peg'i de Janelle Monáe'nın seslendireceği yeni uyarlamada Bull'a ise Marvel Sinematik Evreni'nin Wong'u Benedict Wong hayat veriyor.

    "Lady and The Tramp" uyarlama filminin 12 Kasım'da Disney+ izleyicileriyle buluşması bekleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top