Hesabım
    Gecikmeli Korku Filmi "Polaroid" Yeni Fragmanı ile Sonunda Günün Yüzü Görüyor!

    Vizyon sıkıntıları yaşayan korku filmi "Polaroid"den fragman geldi.

    2017 yılından beri vizyona girmeyi bekleyen korku filmi Polaroid'den fragman geldi. Korku sinemasına damgasını vurmuş Halka ile Son Durak serilerinin yapımcılarının desteğini alan yeni korku filmi "Polaroid", The Weinstein Company'nin yapımında çekilmişti. Şirketin başı olan Hayvey Weinstein'in mide bulandıran cinsel tacizlerinin ortaya çıkmasından sonra şirketin filmleri birer birer vizyondan çekilmişti.

    Aradan 2 yıl geçtikten sonra gecikmelerle boğuşan korku filmi "Polaroid" yeniden vizyon hazırlığına girdi. Modern Chucky uyarlaması Child’s Play'e imza atan yönetmen Lars Klevberg'ün ilk uzun metraj filmi olan "Polaroid", Klevberg'ün ödül kazanan kısa filminden uzun metraja uyarlandı. Filmin senaryosunda ise Blair Butler imzası var. Başrolünü Kathryn Prescott'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Mitch PileggiGrace ZabriskieTyler YoungKeenan TraceySamantha LoganPriscilla QuintanaMadelaine Petsch ve Javier Botet yer alıyor.

    "Polaroid" filmi lisede dışlanan genç bir kız olan Bird Fitcher'ı temel alıyor. İçine kapanık ve öz güven sorunlarıyla boğuşan genç lise öğrencisi Bird, günün birinde eski bir fotoğraf makinesi bulur. Polaroid türü bu fotoğraf makinesi çok hoşuna gider. Ancak kısa bir süre sonra makinede bir şeylerin yanlış olduğunu anlar. Kimin fotoğrafını çekse, çektiği kişiler trajik ölümler yaşamaktadır. Genç kız ve arkadaşlarının hayatta kalabilmek için bir günden az zamanları vardır ve lanetli makinenin sırrını çözmek zorundalardır...

    "Polaroid" 11 Ekim tarihinde Amerika'da seyircilerinin karşısına çıkacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top