Hesabım
    Korku Filmi "Gretel & Hansel"dan İlk Kare Geldi!

    "Gretel & Hansel" filminden ilk kare yayınlandı.

    Korku uyarlaması Gretel & Hansel filminden ilk kare yayınlandı. 2017 yılının hitleri arasına girmeyi başaran O filminin genç Beverly Marsh'ı Sophia Lillis'in başrolünde yer aldığı film, Grimm Kardeşlerin klasik masallarından beyaz perdeye uyarlanıyor. Yapımını Orion Pictures'ın üstlendiği film, iki kardeş olan Gretel ve Hansel'ın tehlikeli yolculuğunu konu ediniyor.

    Orion Pictures

    Filmin konusu; Gretel ve Hansel, uzun zaman önce uzak bir masal diyarının kırsal kesiminde yaşayan iki kardeştir. Birbirlerine fazlasıyla bağlıdırlar. Umutsuzca yiyecek ve iş arayışında oldukları günlerin birinde Gretel, küçük kardeşi Hansel'ı karanlık bir ormana girmeye ikna eder. Tok bir karın ve düzenli gelir için aldıkları bu risk sonucunda, dehşet verici bir kötülüğün inine ulaşacaklardır...

    "Chewing Gum"dizisinin senaristi Rob Hayes'in senaryosunu üstlendiği korku filminin yönetmen koltuğunda ise, Emma Roberts ve Kiernan Shipka'nın oynadığı The Blackcoat’s Daughter ve Ruth Wilson başrollü I Am the Pretty Thing that Lives in the House filmlerine imza atmış olan Osgood Perkins oturuyor.

    Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca; Hansel rolünde Sammy Leakey, Holda olarak Sessiz Tepe'den tanıdığımız Alice Krige, genç Holda rolünde Arrow'un yıldızlarından Jessica De Gouw, Avcı olarak Tarzan Efsanesi'nde gördüğümüz Charles Babalola ve atlı şövalye olarak Han Solo: Bir Star Wars Hikayesi'nden tanıdığımız Ian Kenny yer alıyor.

    Çekimleri Dublin, İrlanda'da gerçekleştirilen korku filmi 31 Ocak 2020 tarihinde Amerika'da seyircilerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmin ülkemizde vizyona girip girmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top