Hesabım
    Aaron Paul, Breaking Bad'den Bir Sahne Paylaştı!

    Aaron Paul, El Camino ile ilgili ipucu mu vermeye çalışıyor?

    Breaking Bad dizisinin yıldız oyuncusu Aaron PaulEl Camino filmi teaser'ının gösterime sunulmasının ardından sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Breaking Bad dizisinin üçüncü sezonundan bir sahne yer alıyordu. Akıllara Aaron Paul'ün filmle ilgili ipucu vermeye çalışıp çalışmadığı sorusu geldi.

    Breaking Bad'de sergilediği performans sayesinde Emmy ödülüne layık görülen Aaron Paul, El Camino film teaser'ının yayınlanmasının ardından diziden bir sahne paylaştı. Bilindiği üzere filmin teaser'ında Jesse Pinkman'ın kayıp olduğunu öğrenmiştik. Filmin en azından bir kısmının Jesse'yi aramak üzerine olduğunu tahmin edebiliriz. Aaron Paul'ün paylaştığı sahne ise 3. sezonun "One Minute" isimli 7. bölümünde geçiyordu. Sahne, Jesse'nin hastaneye yatmak zorunda kaldığı dönemde, Walter'ın Jesse'ye parasını vermek için onu ziyaret etmesi üzerineydi. Jesse'nin Walter'ı ve Walter'la iş yapmayı istemediğine dair uzun bağırış çağırışlarının ardından, Walter ona met yapma konusunda en az kendisi kadar iyi olduğunu söylüyordu. Jesse, Walter yüzünden ne kadar yalnızlaştığından ve her şeyini kaybettiğinden bahsediyordu. Bilindiği üzere dizinin son sezonunda da Jesse kaçırılmış ve uyuşturucu üretmesi için zorlanmıştı. Şimdi ise bu sahnede konuşulanların El Camino ile ilgili olabileceği düşünülüyor.

    Breaking Bad dizisinin Netflix'te yayınlanacak olan devam filmi El Camino'nun resmi konusunda kısaca şunlar anlatılıyor: Jesse, tutsaklıktan kurtulmasının ardından geleceğini kurabilmek için geçmişiyle yüzleşmek zorundadır. Bilindiği üzere dizide Saul Goodman'ı canlandıran başarılı oyuncu Bob Odenkirk, açıklama yapmış ve El Camino ile ilgili çok fazla şeyin bir sır gibi saklanmasına şaşırdığını ifade etmişti. Filmin oyuncu kadrosu hala sır gibi saklanmaya devam ediyor. Yalnızca Aaron Paul ve Skinny Pete rolündeki Charles Baker'ın yer aldığı, teaser'da görüldüğü üzere kesinleşti. Ancak Paul ve Bryan Cranston'ın daha önce yaptığı ortak paylaşım, filmin çekimlerinin yapıldığı döneme denk geliyordu. Walter'ın dizide ölümüne tanık olmamamız da Cranston'ın filmde yer alabilecek olmasını gündeme getiriyor.

    El Camino, 11 Ekim tarihinde Netflix'teki izleyicileriyle buluşacak gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top