Hesabım
    Benedict Cumberbatch'li "Louis Wain"den İlk Görsel!

    Benedict Cumberbatch bu kez ressam oldu.

    Amazon Stüdyoları'nın yapımcısı olduğu biyografi türündeki "Louis Wain" filminden ilk görsel resmi olarak yayınlandı. Benedict Cumberbatch ve Claire Foy'un başrolünde yer aldığı filmin görselinde, ikiliyi dönem kostümleriyle birlikte şaşırmış bir şekilde bir yere bakarken görüyoruz.

    Ressam Louis Wain'in yaşamın dönemlerini anlatması beklenen "Louis Wain" filminden ilk kare paylaşıldı. Bilindiği üzere Louis Wain, 19. yüzyılda yaşamını sürdürmüştü. 10 yaşına kadar ailesi tarafından okula gönderilmeyen Wain, kaçarak sürekli Londra'da gezen biri olarak biliniyordu. West London School of Art'a girdiği andan itibaren yaşamının odağı sanat olan Wain, Emily ile mutlu bir şekilde evlenmişti. Ancak Emily üç yıl içerisinde meme kanserinden yaşamını yitirdi. Wain, çizimlerinde sürekli olarak kurtardıkları kediden ilham alıyordu. Bu kedileri insan formuna sokarak çiziyordu. Her ne kadar döneminin önemli ressamlarından olsa da ekonomik durumu pek de iyi değildi. Yaşamının ilerleyen dönemlerinde şizofreni olduğu gerekçesiyle akıl hastanesine kapatıldı.

    Filmin oyuncu kadrosunda daha önce birçok biyografik ve dönem temalı filmde izlediğimiz Benedict Cumberbatch ve The Crown ile yıldızlaşan oyuncu Claire Foy yer alıyor. Cumberbatch'i son olarak Doctor StrangePatrick Melrose gibi yapımlarda izlemiştik. Oyuncu ileride Doctor Strange: In The Multiverse of Madness, 1917, Ironbark, The Power of The Dog gibi önemli yapımlarda rol alacak. Claire Foy ise The Crown'ın yanı sıra Ay'da İlk İnsan ve Örümcek Ağındaki Kız filmleriyle karşımıza çıkmıştı. "Louis Wain"in oyuncu kadrosuna yeni isimler de eklendi. Bu isimler arasında High Rise, Vox Lux gibi yapımlardan tanıdığımız Stacy Martin ve I Daniel Blake, In Fabric'ten tanıdığımız Hayley Squires bulunuyor. 

    Louis Wain biyografik filminin yönetmen koltuğuna Flowers, Black Pond, Sherlock, The Darkest Universe, Giri/Haji, Casualty gibi yapımlarda oyunculuk yapan ve Flowers dizisinin yönetmenliğini üstlenen Will Sharpe oturacak.  Film, 2014 yılında Simon Stephenson'ın kaleme aldığı senaryodan beyaz perdeye aktarılacak. Stephenson'ı ayrıca Paddington 2 filminden tanıyoruz.

    Louis Wain filminin izleyicileriyle ne zaman buluşacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top