Hesabım
    Yıldız Kadrolu "The Laundromat"ten İlk Fragman!

    Soderbergh filmi "The Laundromat"ten ilk fragman yayında!

    Meryl StreepGary Oldman ve Antonio Banderas'ın başrolünde yer aldığı, gerçek olaylara dayanan kitap uyarlaması film The Laundromat'ten fragman yayınlandı. Drama ve komedi türündeki filmin fragmanında Ellen Martin'in dolandırıcılara karşı verdiği mücadeleyi görüyoruz.

    Panama Papers skandalına dayanan The Laundromat'in konusu ise şöyle: Dul bir kadın olan Ellen Martin'in yaptığı yolculuk geri dönülemez bir hal alır. Bu durumda başına gelen dolandırılığı araştırmaya başlar. Ancak Ellen kendini Panama'daki bir hukuk firmasının sorgulamaması gereken işlerinin içerisinde bulur. Dünyanın en zengin insanlarını daha da zenginleştirmek için kurulan düzenin içine düşen Ellen, dolandırıcılık yapma konusunda uzman olan avukatlar Jürgen Mossack ve Ramon Fonseca'nın bu işlerin arkasında olduğunu öğrenir.  Dünyadaki ekonomik sistemin nasıl çürüdüğünü ve bu olayın nereye vardığını ona göstereceklerdir.

    The Laundromat'te The Devil Wears Prada, Doubt, Big Little Lies, Into The Woods gibi yapımların ödüllü oyuncusu Meryl Streep, dolandırıcılığın peşine düşen idealist Ellen Martin'i canlandırıyor. Dolandırıcı avukatlardan Jürgen Mossack'i, Darkest Hour ile Oscar ödülünün sahibi olan Gary Oldman; Ramon Forseca'yı ise son Pedro Almodovar filmi Dolor y Gloria'nın başrolünde yer alan usta oyuncu Antonio Banderas canlandırıyor. Ayrıca filmin oyuncu kadrosunda Basic Instinct ile yıldıza dönüşen Sharon Stone; Friends ve American Crime Story yıldızı David SchwimmerMatthias SchoenaertsMelissa RauchWill Forte gibi isimler yer alıyor. The Laundromat'in yönetmenliğini Sex, Lies and Videotape, Traffic, Erin Brockovich gibi yapımların usta yönetmeni Steven Soderbergh üstleniyor. Film, Scott Z. Burns tarafından uyarlanan Jake Bernstein'ın kitabından ekrana aktarıldı.

    The Laundromat'in Netflix'teki izleyicileriyle 18 Ekim tarihinde buluşması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top