Hesabım
    Andy Muschietti'nin Sıradaki Filmi "Flash"!

    Andy Muschietti sıradaki projesinin solo Flash filmi olduğunu doğruladı.

    The Flash filmini bekleyenlere iyi bir haberimiz var! DC Comics'in söz konusu süper kahramanı ışık hızını geçecek kadar hızlı olabilir, ancak solo filmi hakkındaki çalışmalar o kadar yavaştı ki, kahramanın solo filmini bekleyenler neredeyse umudu kesmişti. Ancak sonunda gecikmeli projeye dair bazı iyi haberler geldi!

    2017'nin hit filmlerinden biri olan O ve devam filmi O Bölüm 2'nin yönetmeni Andy Muschietti  Andy Muschietti, sıradaki projesinin solo Flash filmi olacağını açıkladı. Fandango'ya röportaj veren yönetmen, filmde korku tonunun olup olmayacağı sorusuna ise; "Bir korku unsuru mu? Pek sanmıyorum. Beni Flash konusunda büyüleyen şey, içindeki insan dramı. İnsanı duygular ve düşünceler. Çekmek çok eğlenceli olacak. İçinde herhangi bir korku unsuru olacağına söz veremem ama  gerçekten güzel bir insan hikayesi." diye konuştu.

    Adalet BirliğiSuicide Squad ve Batman v Superman: Adaletin Şafağı filmlerinde karakteri canlandıran Ezra Miller'ı başrolünü üstleneceği solo Flash filmi için çarklar son derece sorunlu dönüyor. DC Comics adaptasyonu, Ekim 2015'te Warner Bros.'un, Karanlık Gölgeler'in yazarı ve yönetmeni Seth Grahame-Smith'le anlaşması ile başlamıştı. Ancak Nisan 2016'da, Batman v Superman'ın vizyona girmesinden ve izleyicilerden eleştiriler ve bölücü tepkiler almasından bir ay sonra, Warner Bros. "The Flash"ı farklı bir yöne çekmeye karar verdi ve Grahame-Smith projeden ayrıldı. Warner Bros. daha sonra Haziran 2016'da dümene getirmek için Rick Famuyiwa ile anlaştı. Ancak Kasım ayında yaratıcı farklılıklar sebebiyle anlaşma sona erdi. Daha sonra Warner Bros., Justice League ve yaklaşmakta olan diğer projeler hakkında bir yol çizmeye çalışırken, Flash yerinde saymaya başladı. Oyun Gecesi yönetmenleri John Francis Daley ve Jonathan Goldstein'ın filmi yeniden yazmak ve yönetmek üzere imza attığı Mart 2018'e kadar da öyle kaldı.

    Daley ve Goldstein'ın filmi daha hafif ve daha komedik bir tonda çekmek istediği söylenirken, Ezra Miller da biraz daha koyulaştırmak istedi. Kendi  vizyonunu göstermek için, Miller'ın çizgi roman yazarı Grant Morrison'ın yardımıyla kendi senaryosunu yazmasına izin verildi.Temmuz 2019'da Daley ve Goldstein projeden ayrılmıştı ve Miller'ın senaryosu kabul edilmemişti. Bu bizi hala prodüksiyonu başlayamayan The Flash'ı çekmek için imzalanan dördüncü yönetmen Muschietti'ye getiriyor. Yeni senaryo Bumblebeeİçeride ve Unforgettable gibi yapımların senaryosuna imza atan Christina Hodson tarafından kaleme alınacak.

    Eğer her şey yolunda giderse "The Flash" filmi 2020 yılının sonunda izleyicileriyle buluşabilir. Ancak tarih henüz belli değil.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top