Hesabım
    Robert Pattinson "The Batman" ve "The Lighthouse" Hakkında Konuştu!

    Robert Pattinson, Variety'ye konuştu.

    Yıldızı parlayan oyuncu Robert Pattinson, katıldığı bir röportajda başrol olacağı The Batman filmi ve son zamanların en başarılı korku filmi olarak görülen The Lighthouse hakkında konuştu. Variety'ye açıklama yapan başarılı isim, filmleri hakkındaki heyecanını paylaştı.

    Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı ve henüz çekimlerine başlanmayan The Batman filminde Robert Pattinson başrol olacak. Kariyerini Alacakaranlık serisi sonrası başarılı bir şekilde düzenleyen Pattinson, kendini kanıtlamaya devam ediyor. Bilindiği üzere Robert Egers'ın yönetmenliğini üstlendiği korku filmi The Lighthouse Cannes Film Festivali'nde büyük ilgi görmüş ve dakikalarca ayakta alkışlanmıştı. Pattinson'a filmde yalnızca Willem Dafoe eşlik ediyor. Pattinson The Lighthouse filmi hakkında şu sözleri sarf etti: "Size zaman kaybettirmeyecek bir senaryoya denk gelmek çok zor. Bir şeyin üzerine ne kadar gidebileceğinizle ilgili bir parametre bulunmuyor. Bu nadiren gerçekleşir. Resmen zıplayabileceğiniz kadar zıplayabilirsiniz. Tamamen özgürsünüzdür." Pattinson, Warner Bros ile çalışacağı The Batman için ise şu açıklamada bulundu: "Sinema konusunda yaptığım en çılgınca şey olabilir. Bunun üzerine kalıbımı basarım. Matt'e şöyle dediğimi hatırlıyorum: 'Değişime uğratıcı bir şeymiş gibi hissettiriyor.' Matt de dedi ki 'Umarım değiştirir! Resmen Batsuit'in içindesin'. Anında güçlenmiş hissediyorsunuz. Sahip olmanın oldukça zor olduğu bir şeyin içinde olmak oldukça şaşırtıcı. Ama bunun içine girmek oldukça aşağılayıcı. Beş insan size nasıl giyineceğinizi gösteriyor. Giyindiğinizde ise 'Güçlü, sert hissediyorum. Hatta birilerini kalçalarımla sıkıştırabilirim.'"

    Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı The Lighthouse, ülkemizde vizyona girecek gibi görünmüyor. Film, yurt dışında 18 Ekim tarihinde gösterime sunulacak. The Batman ise Warner Bros'un takvimindeki yerini 25 Haziran 2021 ile aldı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top