Hesabım
    Scarlett Johansson, Woody Allen'ı Hala Sevdiğini Açıkladı

    Scarlett Johansson'dan ilginç sözler geldi.

    Marvel Sinematik Evreni'nin yıldız oyuncusu Scarlett Johansson, The Hollywood Reporter ile yaptığı bir röportajda sarf ettiği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu, Noah Baumbach yönetmenliğindeki Marriage Story filminin tanıtımı için yer aldığı röportajda tartışmalı yönetmen Woody Allen'dan söz etti.

    Venedik Film Festivali ile dünya prömiyerini yapan Marriage Story, yoluna Uluslararası Toronto Film Festivali ile devam edecek. Johansson,  Noah Baumbach ile ilk kez bu film üzerine konuşmaya başladığı zaman, ikinci eşi Romain Dauriac ile yollarını ayırıyordu. Marriage Story'de ise bir çiftin boşanma süreci anlatılıyor. Johansson, filmin başrolünü Adam Driver ile paylaşıyor. Hollywood Reporter'dan gelen bir soru üzerine, röportajın yönü Woody Allen'a doğru dönüş yapıyor. Mikrofon, Johansson'ın neden istismar skandalıyla gündemde olan Woody Allen'ın yanında yer aldı sorusu ile oyuncuya yöneltiliyor. Allen, 1992 yılında Mia Farrow'un annesi olduğu Dylan Farrow'u istismar etmekle suçlanmıştı. Ayrıca geçtiğimiz Aralık ayında Me Too hareketi ile birlikte Allen'ın model Babi Christina Engelhardt'ı 16 yaşından beri istismar ettiği de ortaya çıkmıştı. Tüm bunların üzerine yönetmenin çektiği son film olan ve 68 milyon dolarlık "A Rainy Day In New York" anlaşması Amazon tarafından iptal edilmiş, Allen zarar edip Amazon'a dava açmıştı. Filmde rol alan oyuncular suçlamalar ortaya çıktığı zaman, filmden aldıkları paraları tecavüz ve istismara karşı olan organizasyonlara bağışlamışlardı.

    Tüm bunlara rağmen Scarlett Johansson, söyleyeceklerinin kötü görünebileceğini ifade etti ve Allen hakkında şu sözleri sarf etti: "Woody'yi seviyorum. Ona inanıyorum ve ne zaman isterse onunla çalışırım." Johansson, Woody Allen filmlerinde birçok kez rol almıştı. Bu filmler arasında Match Point, Scoop ve Vicky Christina Barcelona yer alıyor.

    Tarafını belirleyen güzel oyuncu, şimdilerde Marriage Story'nin yanı sıra Black Widow ve Jojo Rabbit filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. 29 Ağustos'ta dünya prömiyerini Venedik'te yapan Marriage Story, Toronto, Telluride, New York ve Londra Film Festivali'ni gezecek. Taika Waititi yönetmenliğindeki Jojo Rabbit ise 8 Eylül'de Toronto'da, 18 Ekim'de vizyondaki yerini alacak. Son olarak Black Widow, 1 Mayıs 2020'de izleyicileriyle buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top