Hesabım
    Rooney Mara, Guillermo Del Toro'nun "Nightmare Alley" Filminde!

    Rooney Mara'nın Guillermo Del Toro'nun "Nightmare Alley" filminde yer alacağı kesinleşti.

    Merakla beklenen Nightmare Alley'nin kadrosuna güzel yıldız Rooney Mara da katıldı. 2 Oscar adaylığı bulunan güzel yıldızın kadroya katılmak konusunda düren anlaşmaları sonunda sonuçlandı. Başarılı yıldız merakla beklenen filmin rüya kadrosuna dahil oldu. Filmin resmi kadrosu adeta baş döndürüyor.

    1946 yılında okuyucularıyla buluşan ve gerçek olaylardan alıntılanarak yazılan William Lindsay Gresham imzalı kitaptan filme aktarılan "Nightmare Alley"nin resmi kadrosunda şu anda, Umut Işığım American HustleAmerican SniperGalaksinin Koruyucuları serisi, Clint Eastwood başrollü The Mule gibi yapımlarda yer alan ve birçok kategoride A Star Is Born filmi ile Oscar'a aday olan  yıldız oyuncu Bradley Cooper ve Oscar ödüllü güzel yıldız Cate Blanchett yer alıyor. Mara ise Cooper'ın karakterinin kız arkadaşı Molly'i canlandırıyor.

    Filmin hikayesi ise şöyle: Stanton ‘Stan’ Carlisle kasaba kasaba dolaşan bir karnavalın ekibine katılmıştır. Amacı ise Matmazel Zeena'nın ve alkolik kocası Pete'in "zihin okuma" numaralarının sırrını çözmektir. Ancak bu konuda bir türlü başarılı olamamıştır. Ancak Pete öldüğünde, Zeena Stan'i ortağı olarak kabul etmeye zorlanır. Kısa sürede Stan, insanları manipüle edip dolandırma işinde Zeena'nın rahmetli eşinden çok daha yetenekli olduğunu kanıtlar. Hırslanan Stan, dolandırıcılık oyununu kendi başına da yapabileceğine inanmaya başlar. Ancak Zeena ile rekabete giriştiğinde hiç ummadığı tehlikelerle yüzleşmek zorunda kalacaktır...

    Ayrıca Collider'dan gelen habere göre; Ayin ile yeteneğini konuşturan Oscar adayı Toni Collette, 4 Oscar adaylığı kazanan usta oyuncu Willem Dafoe, "Suyun Sesi"nde yönetmenle çalışmış olan, ikişer Oscar adaylığı sahibi oyuncular Michael Shannon ve Richard Jenkins, del Toro'nun Hellboy serisinin başrolü olan Altın Küre ödüllü Ron Perlman ve dizilerden tanıdığımız Mark Povinelli ünlü yönetmenin filminde yer almasını istediği rüya kadroda yer alıyor. 

    Guillermo Del Toro'nun filmleri genellikle fantastik ögeler üzerine kurulu olurdu. Ancak bu kez doğaüstü hiçbir ögeye yer verilmeyecek olan film, yönetmenin söylediklerine göre oldukça karanlık bir hikayeye sahip olacak. Ayrıca yönetmen filmin kesinlikle +18 olacağını vurguladı. Bol yıldızlı "Nightmare Alley"nin prodüksiyonuna sonbahar aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top