Hesabım
    Tom Hanks, Astronot Binbaşı Matt Mason'ı Canlandıracak!

    Tom Hanks'in yeni projesi belli oldu.

    Bir aksiyon oyuncak figürü olan Major Matt Mason'ın hikayesi beyaz perdeye aktarılıyor. Resmi olarak duyurulan habere göre, usta oyuncu Tom Hanks, filmin başrolünde yer alacak. Proje için Paramount Pictures ve Matten oyuncak firması güçlerini birleştirecek.

    Son olarak A Beautiful Day In The Neighborhood filmiyle ses getiren usta oyuncu Tom Hanks, yeni bir proje için anlaşmaya imza attı. Paramount Pictures bünyesinde geliştirilecek olan film, bir aksiyon figürü olan Major Matt Mason'ın hikayesini konu edinecek. Filmin adı şimdilik Major Matt Mason olarak belirlendi, ancak bunun değişebileceği belirtildi. Tom Hanks'i filmde Ay'da yaşayan ve çalışan insan ve uzaylılardan biri olarak izleyeceğiz. Matt Mason, uzaydaki tehlikelere karşı savaş veren biri olarak karşımıza çıkacak. Major Matt Mason figürü, 1960'lı Amerika'da çok ünlüydü. 

    Major Matt Mason'ın yönetmen ve senarist koltuğuna geçmesi için düşünülen isim A Beautiful Mind, Fringe, Batman ve RobinCinderella Man, I Robot gibi yapımlardan tanıdığımız başarılı isim Akiva Goldsman oluyor. Goldsman, son olarak Titans, Star Trek: Discovery, The Dark Tower gibi yapımların senaryosunu kaleme almıştı. Senaryo, Pulitzer ödüllü Michael Chabon'un kaleme aldığı kısa hikayeden uyarlanacak. Tom Hanks, şimdilerde A Beautiful Day In The Neighborhood'un tanıtımları ile meşgul. Film, Toronto Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapacak. Bunun yanı sıra BIOS, Greyhound, henüz adı belli olmayan Elvis Presley biyografik filmi, News of The World, A Man Called Ove uyarlaması gibi yapımlarda gelecekte rol alacak.

    Major Matt Mason'ın ne zaman hayata geçirileceği henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top