Hesabım
    Robert Pattinson ve Willem Dafoe'lu "The Lighthouse"dan Yeni Fragman!

    The Lighthouse fragmanı deliliğe götürüyor!

    Usta oyuncu Willem Dafoe ve yıldızı parlayan oyuncu Robert Pattinson'ın başrolünde yer aldığı korku türündeki The Lighthouse'tan yeni bir fragman paylaşıldı. Robert Eggers'ın yönetmeni olduğu filmin fragmanında, bir deniz fenerinde görev yapan iki bekçinin adım adım deliliğe doğru ilerlemesine tanıklık ediyoruz.

    Yalnızca üç oyuncu ve iki başrol eşliğinde hayata geçirilen The Lighthouse'tan yeni bir fragman yayınlandı. Korku türündeki The Lighthouse, geçtiğimiz Mayıs ayı içerisinde Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yapmış ve FIPRESCI ödülünün sahibi olmuştu. Eleştirmenler tarafından tam not alan The Lighthouse, 20. yüzyılda yaşayan iki deniz feneri bekçisinin hikayesine odaklanıyor. Gizemli ve kimsenin yaşamadığı bir New England adasında geçen hikaye, izleyicilerini 1890 yılına götürüyor. The Lighthouse'un fragmanı Willem Dafoe'nun karakterinin şu sözleriyle açılıyor: "Işıkta bir çeşit büyü olduğuna inanıyordu. Deliye döndü." 

    The Lighthouse'un yönetmenliğini üstlenen Robert Eggers'ı aynı şekilde beğeni toplayan Anya Taylor Joy başrollü The Witch filminden tanıyoruz. Gittikçe daha iyi işlere imza attığı görülen Eggers'ın Willem Dafoe ve Robert Pattinson'ı çekimler sırasında oldukça zorladığı biliniyor. Hatta o kadar ileri gitmiş ki Pattinson'ın söylediklerine göre oyuncu ona bir yumruk atmamak için kendini zor tutmuş. The Lighthouse, Toronto Film Festivali'nde bir kez daha izleyicilerinin karşısına çıkacak. Youree Henley, Lourenço Sant Anna, Rodrigo Teixeira ve Jay Van Hoy gibi isimlerin yapımcılığını üstlendiği The Lighthouse, henüz ülkemizde gösterime girmiyor. Yurt dışında ise 18 Ekim tarihinde vizyona sunulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top