Hesabım
    II. Dünya Savaşı Filmi "Midway"den Fragman!

    Roland Emmerich imzalı Midway'den fragman paylaşıldı.

    Ed SkreinPatrick Wilson ve Luke Evans'ın başrolünü paylaştığı "Midway"den fragman paylaşıldı. II. Dünya Savaşı'nda yaşanan gerçek olaylardan yola çıkılarak beyaz perdeye aktarılan Midway'in fragmanında, Japonların planladıklarına karşı birkaç askerlerin kendi başlarına giriştiği büyük mücadeleye tanıklık ediyoruz.

    Kurtuluş Günü”, “Yarından Sonra”, “2012”, “Beyaz Saray Düştü” gibi yapımların usta yönetmeni Roland Emmerich, bu kez karşımıza II. Dünya Savaşı temalı Midway ile çıkıyor. Midway'den ilk fragman ise izleyicilerine sunuldu. Midway, 1942 yılında Pearl Harbor'dan 6 ay sonra gerçekleşen ve 4 gün süren Amerika ve Japonya arasındaki çatışmayı anlatıyor. Bu dönemde tamamen gerçek askerlerden yola çıkılarak yaratılan karakterlerin, Japonya'nın büyük planını keşfetmesini ve birkaç askerden oluşan ekibin kendi ülkelerine de karşı çıkarak büyük bir mücadeleye girişmesini izleyeceğiz. Hawai'deki Midway Adaları'nda geçen çatışmada Dick Best, Wade McClusky, Chester Nimitz, Edwin Layton gibi önemli tarihi karakterlerin yaşadıklarına tanık olacağız. Filmde Ed Skrein, bir Japon uçak gemisini batıran bombardıman grubunda görev yapan havacılardan biri olan Dick Best'e hayat verecek. Emmerich, verdiği röportaja göre bu film için özel olarak o bölgede görev yapan komutanlarla görüşme yapmış ve onay almıştı. Pearl Harbor'dan daha iyi bir film ortaya çıkarmayı hedefleyen Emmerich, iddiasını sürdürüyor.

    II. Dünya Savaşı'nı yeniden beyaz perdede yaşatacak olan iddialı filmin oyuncu kadrosunda Deadpool'da karşımıza çıkan yıldızı parlayan oyuncu Ed Skrein, son olarak Alienist dizisiyle beğeni toplayan Luke Evans, The Conjuring serisi ve Aquaman'de başarı yakalayan Patrick Wilson, usta oyuncu Woody Harrelson, This Is Us'ın yıldızı Mandy Moore, Vikings'ten tanıdığımız Alexander Ludwig, Batman serisinin Harvey Dent'i başarılı oyuncu Aaron Eckhart, American Crime Story'de sergilediği performansla ödüle layık görülen Darren Criss, müzisyen kimliğiyle tanıdığımız Nick Jonas gibi önemli isimler bulunuyor. 

    Midway'in ülkemizdeki izleyicileriyle 14 Kasım tarihinde sinemalarda buluşması planlananlar arasında yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top