Hesabım
    Mads Mikkelsen, Alexander Payne İmzalı Netflix Filminin Başrolünde!

    Mads Mikkelsen'in yeni projesi belli oldu.

    Netflix'te izleyicileriyle buluşacak olan ve henüz adı belli olmayan filmin kadrosuna bir isim eklendi. Bu isim ise yıldız oyuncu Mads Mikkelsen oldu. The Menu filminin yönetmenliğinden ayrılması söz konusu olan iki Oscar ödüllü Alexander Payne, Mads Mikkelsen'li filme imzasını atacak.

    Election, Sideways, Nebraska, The DescendantsAbout Schmidt gibi yapımların iki Oscarlı başarılı yönetmeni Alexander Payne'in uzun süredir hayata geçirilmeye çalışılan film projesi The Menu, yönetmenini kaybetti gibi görünüyor. Ancak Payne, hız kesmeden başka bir film üzerinde çalışmaya başladı. Henüz adı açıklanmayan filmin oyuncu kadrosuna Hannibal, The Hunt, Doctor Strange, Rogue One: A Star Wars Story, Arctic, Polar gibi yapımların yıldız ismi Mads Mikkelsen'in katılması oldu. Filmin konusu ise şöyle olacak: Danimarkalı bir gazeteci ile genç kızı bir yolculuğa çıkar. Adam, gazete için Amerika'nın dört bir yanını gezeren hikaye çıkarmaya çalışıyordur. Filmin bütçesi Netflix tarafından karşılanacak ve yine Netflix üzerinden izleyicileriyle buluşturulacak.

    Alexander Payne'in yeni projesinin çekimlerine gelecek ay İsveç'te başlayacak. Şimdiden Danimarka'dan ve Amerika'dan birçok şirket, film için teklifler sunuyor. Filmin senaryosunu Nord filminden tanıdığımız Erlend Loe kaleme alıyor. Filmin gelecek yılki ödül sezonunda yer alması planlanıyor. Eğer her şey yolunda giderse 2020'nin sonbahar aylarında film izleyicileriyle buluşacak. Film, Alexander Payne'in üç yıl önce hayata geçirmek üzere anlaşma imzaladığı Karl Ove Knausgaard'ın My Saga kitabına dayanıyor. Otobiyografik bir kitap olan ve İngilizce'ye My Struggle olarak çevrilen My Saga, 6 bölümden oluşuyor.

    Alexander Payne, 2011 yılında hayata geçirdiği The Descendants ve 2005 yapımı Sideways filmleriyle Oscar ödülüne layık görülmüştü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top