Hesabım
    Altın Portakal Onur Ödülleri Kimlere Takdim Edilecek?

    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Onur Ödülleri'nin sahipleri belli oldu.

    Ekim ayı içerisinde başlayacak olan Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde bu yıl Onur Ödülleri'nin kimlere takdim edileceği belli oldu. 56. kez gerçekleştirilen festivalin Onur Ödülleri'nin sahipleri Ahmet Mekin ve Selma Güneri olacak.

    Antalya Altın Portakal Film Festivali, bu yıl ulusal yarışmayı geri getirerek özüne dönüş yapıyor. "Öze Dönüş" temasını kullanacak olan festivalin Onur Ödülleri'nin kimlere takdim edileceği resmi olarak duyuruldu. Bu isimler ise sinema tarihinde Altın Portakal sahibi en genç isim olarak yerini alan, ayrıca "İstanbul'un Kızları", "Beş Şeker Kız", "Bitmeyen Yol" gibi yapımların usta oyuncusu Selma Güneri ile “Düğün”, “Selvi Boylum, Al Yazmalım”, "Geçmiş Zaman Elbiseleri", "Yaralı Kurt", "Bir Adam Yaratmak" gibi yapımların usta oyuncusu Ahmet Mekin olacak. Onur Ödülleri, Altın Portakal Film Festivali'nin açılış töreninde sahiplerini bulacak. Ayrıca Güneri ve Mekin, festival kapsamında sinemaseverlerle gerçekleştirilecek olan "Öğlen Sohbetleri" isimli söyleşide buluşacak. Festival, açılışını 26 Ekim tarihinde gerçekleştirecek. Festivalin bu yılki direktörü Ahmet Boyacıoğlu olacak. Boyacıoğlu, yaptığı bir açıklamada şu sözleri sarf etti: “Bu yıl festivalin programını ‘Öze Dönüş’ etrafında kurgularken, Onur Ödülleri’nin de temayı doğrulamasını istedik. İlk ödülünü Antalya’dan alan ve festival tarihinde bu ödülü alan en genç oyuncu olan Selma Güneri’ye ve Yeşilçam’ın en etkileyici jönlerinden biri olmanın yanı sıra, yarattığı performanslarıyla çok iyi bir karakter oyuncusuna dönüşen Ahmet Mekin’e bu yılın Onur Ödülleri’ni vermekten gurur duyuyoruz”

    Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin başvuruları bugün sona eriyor. Antalya Altın Portakal Film Festivali ve Antalya Film Forum, 26 Ekim ile 1 Kasım tarihlerin arasında gerçekleştirilecek.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top