Hesabım
    Brad Pitt, Oscar İle İlgilenmiyor!

    Brad Pitt, Akademi Ödülleri ile ilgili açıklama yaptı.

    Ödül sezonuna hem Ad Astra hem de Once Upon A Time In Hollywood ile giriş yapan Brad Pitt, Oscar ile ilgili düşüncelerini açıkladı. Oyuncu, Akademi için yapılacak herhangi bir kampanyada yer almakla ilgilenmediğini belirtti.

    Moneyball, 12 Monkeys, World War Z, War Machine, The Tree of LifeInglourious Basterds gibi yapımların yıldızı 55 yaşındaki usta oyuncu Brad Pitt, Oscar ile ilgili görüşlerini belirtti. Entertainment Weekly'ye konuşan yıldız oyuncu, yıl boyunca Cannes Film Festivali, Venedik Film Festivali ve Toronto Film Festivali'ne iki filmle birden katılarak ödül sezonunun gündemine oturdu. Cannes'da Once Upon A Time In Hollywood ile yer alan Pitt, Venedik ve Toronto'ya bilim kurgu türündeki Ad Astra ile katılım sağladı. Bu hafta vizyondaki yerini alacak olan Ad Astra, eleştirmenler tarafından son derece olumlu yorumlarla karşılandı. Venedik'te En İyi Film ödülüne aday gösterilen Ad Astra, ödülü Joker'e kaptırmıştı. Şimdi ise Brad Pitt'in Oscar adaylığı alabileceği konusu gündemde bulunuyor.

    Pitt, Akademi için reklam kampanyasına katılmayacağını ifade ederek bu konu hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu yarıştan uzak duracağım. Hiçbir zaman bilemezsin, ama yarışı kazandığın zaman gerçekten hoş oluyordur. Ama asıl amaç, filmin gösterime girmesi, şimdi ya da onlarca yıl sonra birileriyle bunu konuşabilmek. Ödül kovalamanın bir hikayeyi paylaşmanın özünü yok ettiğine inanıyorum." Brad Pitt'in Akademi'de Leonardo DiCaprio ile birlikte En İyi Erkek Oyuncu kategorisi adayı olması bekleniyor. Ancak bu adaylığın Pitt'e Once Upon A Time In Hollywood'dan mı, yoksa Ad Astra'dan mı geleceği tahmin edilemiyor. Pitt'in Oscar reklamlarına katılmayacak olmasının, adaylığını zedeleyebileceği de gündemde bulunuyor.

    Brad Pitt, son olarak The Big Short filmiyle Oscar'a aday gösterildi. Ondan önce ise Money Ball, The Curious Case of Benjamin Button ve Twelve Monkeys filmleriyle adaylık aldı. Ancak yalnızca yapımcı kimliğiyle 12 Years A Slave üzerinden Oscar heykelciğinin sahibi olmuştu.

    Pitt'in başrolünde yer aldığı Once Upon A Time In Hollywood, Ağustos ayınca izleyicileriyle buluştu. Ad Astra ise 20 Eylül tarihinde sinemalardaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top