Hesabım
    Ghostbusters'da Paul Rudd'un Rolü Ne Olacak?

    Ghostbusters'ın yeni oyuncularından Paul Rudd'un karakteri hakkında detaylar...

    Jason Reitman'ın yönetmenliğini üstlendiği yeni nesil Ghostbusters'ın oyuncu kadrosunda bulunan Paul Rudd hakkında yeni detaylar paylaşıldı. Ant-Man filmlerinin yıldız ismi Rudd'un karakterinin yapısını açıklayan kişi ise orijinal filmlerin yönetmeni Ivan Reitman oldu.

    1984 ve 1989 yapımı Ghostbusters filmlerinin yönetmenliğini üstlenen Ivan Reitman, bu kez yeni Ghostbusters'ın yapımcısı görevinde bulunuyor. Reitman, şimdilerde Living With Yourself dizisiyle gündeme gelen Paul Rudd hakkında konuştu ve karakterinden detaylar verdi. Entertainment Tonight'a konuşan Reitman şu sözleri sarf etti: "O, bu kasabaya gizemli depremleri araştırmak üzere gelen bir deprem bilimci. Ayrıca yaz okulunda öğretmenlik yapıyor." Marvel yıldızı Paul Rudd'un yanı sıra Ghostbusters'daki rolünü bildiğimiz diğer oyuncular arasında Carrie Coon ve Finn Wolfhard bulunuyor. Carrie Coon, oğluyla birlikte yaşayan yalnız bir anneyi canlandırıyor. Oğlu rolünde ise Wolfhard'ı izleyeceğiz. 

    Geçtiğimiz gün içerisinde Ghostbusters'ın kadrosuna eklenen iki isim daha ortaya çıkmıştı. Bu isimler ise orijinal filmlerden tanıdığımız Dan Aykroyd ve Ernie Hudson oldu. Dan Aykroyd, orijinal Ghostbusters'ın senaryosunu kalep alıp Dr. Raymond Stantz karakterine hayat vermişti. Hudson'ın rolü ise Winston Zeddemore olmuştu. Bu iki ismin yanı sıra Bill MurraySigourney Weaver ve Annie Potts'u da izleme imkanı yakalayacağız. Dan Aykroyd ayrıca bir Ghostbusters senaryosunu kaleme alıyor. Ancak bunun bir dizi mi, yoksa film mi olacağı henüz bilinmiyor.

    Yeni nesil Ghostbusters filminin oyuncu kadrosunda The Leftovers, Gone Girl gibi yapımların başarılı oyuncusu Carrie Coon, Stranger Things'in genç yıldızı Finn Wolfhard ve Marvel Sinematik Evreni'nin Ant-Man'i Paul Rudd'un yanı sıra  Annabelle Comes Home ve The Haunting of Hill House'un yıldızı Mckenna Grace, Bokeem Woodbine gibi isimler yer alıyor.

    Ghostbusters filmlerinin ilki 1984 yılında gösterime sunulmuştu. 1984 ve 89 yapımı Ghostbusters filmlerinin senaryosunu Dan Aykroyd kaleme almıştı. Bu filmlerin yönetmenliğini ise Ivan Reitman üstlenmişti. Şimdi ise yeni nesil Ghostbusters'ın yönetmen koltuğuna Ivan Reitman'ın oğlu Jason Reitman geçiyor. Senaryoya imza atan isim ise Monster House, Poltergeist, City of Ember yapımlarıyla tanınan Gil Kenan oluyor. Yeni Ghostbusters'da Carrie Coon oğluyla birlikte yaşayan bir anneyi canlandıracak. Oğluna hayat verecek olan isim ise Finn Wolfhard olacak.

    Ghostbusters 10 Temmuz 2020 tarihinde ülkemizdeki izleyicileriyle sinemalarda buluşacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top